donderdag 24 februari 2011

Goeie morgen allemaal! Ik weet het is nog vroeg . Jullie liggen lekker te slapen of te dromen over quilt enz..... Een paar uurtjes geleden had ik de Malletjes op bezoek, het werd een leuke en ijverige avond! Veel gelachen en geleerd hoe ze een 10min.-blok konden maken. Ze waren, leergierig. Straks na het bloggen,eventjes wat kaartjes leggen ongeveer tot 17.00 , dan strijken en de varkens-wangetjes,champignons en bruin bier opzetten voor deze middag . Manlief zal tevreden zijn! Ook de strijk doen van onze Werner. Vervolgens wat quilten en in de namiddag de lichte blokken van de mysterie van Sophie  in elkaar steken . Vandaag neem ik wat rust, dus geen malletjes uittekenen. Op de foto zie je mijn hartsvriendin Ghislaine en  mij , een tijdje terug op de trein naar de open-deur van Salgarollo in Westerlo (Christel) Zo zie je er mag bij mij geen tijd verloren gaan; Het spreekwoord is hier aan de orde " De tijd vliegt snel...gebruik hem wel"Zo met deze spreuk rond ik af ,maak er een leuke en vruchtbare dag van  doeii.......

2 reacties:

Elly (creatieveling Elly) zei

Leuke foto. Ik heb vaak ook wat mee, maar eigenlijk heb ik dan niet de rust om te werken, dus meestal blijft het in mijn tas.
groetjes Elly

Lee Prairie Designs zei

Hello Carine, I tried to email you to thank you for visiting and leaving me your sweet comment on my blog the other day. I couldn't find you email on your profile so I am sending you my thank you this way.

Nice picture of you and your friend looks like your having a great time.

Carolyn :)

Een reactie posten