donderdag 3 februari 2011

Goeie morgen allemaal, een poosje geleden!  Maar heb het druk gehad en was niet in stemming om op de blog te schrijven moest even bekomen.......maar dat gebeurt soms hé! Nu, wat te vertellen, gisteren naar de Bee bij Kathy geweest en heb er een aangename en leuke namiddag gehad. Eergisteren naar de Bee bij Sophie en veel bijgeleerd......  Ik heb mijn Blok 5 van Green Farm Village , daarin mijn beertje iets aangepast, als je naar onder gaat op mijn blog, zul je merken dat het lijntje boven zijn neusje de aandacht steelt , wat niet de bedoeling is. Dus losgemaakt en een bruin tintje gegeven alsook aan zijn oortje de inkeping genaaid , die was ik vergeten te doen, stel je voor! Vandaag , programma, heb zojuist gestreken en nog als mijn man op is , een donkere was insteken en ophangen, en verder de huislijke taken doen, als stofzuigen en dweilen. Verwacht deze morgen nog visite van Marleentje met een Spaans sprekende dame ben vergeten of het Chili of Peru  is.... ook Nadientje , verwacht ik ook , gewoon de "zoete inval" . Gisteren nog lang gepraat met Christientje en Conny. Moet kunnen....... Daarna , laatste stichery voorzien van randjes voor de maand Februari van bij Kathy en deze is dan ook een Affo!( allé de maand Februari althans nog ..12 maanden te gaan.Vervolgens alle voorbereiden voor de verzending van het Hartje naar mijn  ruil partner, enveloppe naar Lida en Nelleke. Mijn stichery van het schaartje beginnen die ik van Lida ontving en voorbereidingen maken en knippen voor mijn Klosjes en dan van start gaan..... samen met mijn Controleur Léon, zie hem staan met de kleertjes aan van mijn kleindochter Margot die toen 4 jaar oud was , zo'n 4,5 jaar geleden.  Zou je niet voortwerken? Tot morgen....leuke dag verder.

5 reacties:

Dear Jo zei

Oef,wat ben jij druk!!!!! En wat heb je een schattige controleur. Een beer met sikje. Hij is enig :-)))) Veel plezier vandaag.

Mascha zei

Jeetje, wat heb je het druk. Maar gelukkig wel gezellig druk. Ik vind die beer helemaal geweldig.
Groetjes Mascha

Lida zei

Hallo zeg, ik ben nog maar net op gang en jij hebt al een halve dag werk achter de rug! Wat doe je toch veel en mijn enveloppen gaan ook vandaag op de bus, ik doe mee met twee hartenruilen! Wat een prachtige beer heb je daar staan, dat is een forse meneer! Inderdaad dat streepje trok erg veel aandacht, dus ben benieuwd hoe het nu geworden is! Fijne creatieve dag, groetjes
Lida

Jane in Wales zei

Wat leuk wat je allemaal aan het doen bent. En zo'n mooie stoere beer!
Dank je wel voor je reactie op mijn blog!
groetjes
Jane

AnitaS zei

Wat een schattige beer. Je bent druk bezig met van alles. Je borduurboek is ook al zo mooi geworden.

Een reactie posten