donderdag 20 december 2012

Nog een voorlaatste berichtje voor het Kerst gebeuren...........

Goeie morgen dames, druilig nat en ongezond weer, maar we laten het niet aan ons hartje komen hé! Samen gaan we naar het eind van dit jaar . Laten we deze afsluiten met een positieve noot en nog wat steekjes maken om ons nog eens extra te verwennen. Misschien ligt er nog een Kerstgeschenkje die je moet afmaken, succes ermee , jullie hebben nog een dag of 5 om dit te verwezelijken ! Dus niet panikeren, je bereikt er niets mee , integendeel alles verloopt dan trager, spreek van ondervinding.
 Heb zojuist mijn Kerstgeschenk voor de Kerst-Bee klaargemaakt
 en nog een verrassing voor elke aanwezige klaargezet.
Vandaag komt Nicoleke haar werkjes voleindigen in de mate van het mogelijke! Ik ga aan de Bloeiende Yo -yo's voorbereiden , nl. de yo-yo's en de 3D-blaadjes. De malletjes voor de andere blaadjes en bloemkelkjes overzetten op freezer-paper zodat ik deze deze avond kan applikeren in het vrije atelier bij De Gobelin . De laatste van dit jaar,moet je toch goed beeindigen hé!

Stof bijkopen voor de boord en niet te geloven 1 driehoekje stofje tekort, niet te doen.  Dan wat bruin meebrengen voor de Paas haas, ja je gelooft het niet maar ben reeds daarmee bezig , tijdens het Kerstverlof nog veel voorbereidingen voor terug met een goede start tebeginnen in 2013!

Ik wens  jullie allen een hele mooie dag wat je ook onderneemt en denk eraan, "Wie goed doet... goed ontmoet!" tot nog eens, morgen niet maar maandag....tot dan en voor elkeen van jullie een dikke Knuffel

5 reacties:

AnitaS zei

Ik wens je een hele fijne dag en een goed weekend. Niet te druk maken hoor.

katrien zei

Tot morgen.

yvonne zei

Fijne feestdagen!!!

Johanna Faber zei

Vanuit Zweden, wensen wij jou en je familie hele fijne kerstdagen toe, en een heel gelukkig 2013 met veel liefde geluk, en vooral gezondheid, en veel handwerkplezier, volgend jaar dat we samen mogen delen
Liefs Joke en Angus

Yvonne aka sommeke zei

'k Wens jou en je familie ook heel fijne feestdagen toe!

Een reactie posten