zaterdag 1 december 2012

Goed nieuws, quiltjes aangekomen voor de A.L.S-liga, volgende weekend Kerst in huis brengen

Hallo allen, Kreeg van Lida mailtje waarvoor dank, dat de quiltjes goed aangekomen zijn , bij Cora's Cottage. Zij worden verkocht ten voordele van de A.L.S. liga.  Ben tevreden, dat ik hieraan kan deelnemen op mijn manier. Een beetje samenwerking tussen België en Nederland hé! Onze mensen ook niet vergeten. Hier zijn er ook heel patienten, jammer genoeg!

Volgend weekend ga ik mijn Kerstversiering aanbrengen, wat ...... nog geen gedacht!! moet mijn hobby-ruimte wat veranderen, effen leggen en aanpassen hé!!

Nu donderdag is mijn ventje jarig op 6 December, zal het ofwel nu in het weekend vieren ofwel volgend weekend , we zien wel..... Ga op donderdag naar De Quiltster , Crea-Marcha in Dorschrei - een paar kilometers ( 3-tal) van Zierekzee. We bezoeken eerst nog een andere quiltzaak, en gaan ook eens polshoogte nemen waar we voor de boottocht moeten zijn om in 2013 in te schepen voor onze quilt-boottocht  met Marcha. Het is nog wel lang ... maar niettemin kijk er al naar uit!

Zo , ik ga de quilt Dresden Plate van Vintage maken, welliswaar maar op 75%  dan is hij juist van grootte om hem in de hobby-ruimte te hangen. Maar zal iets veranderen, jullie zien hem dan wel.. ga straks mijn segmentjes knippen! Nog 3 poezen klossen houdertjes maken tegen dinsdag , en nog wat quilten aan de lentequilt...!!! Ik wens jullie een fijne steekjes- weekend toe en veel Affo's, ik doe mijn  best om het vervelende jaar vlug te vergeten en met een positieve noot te beeindigen. Toedeloe.........

4 reacties:

Nanske zei

Hey maatje,
Dat ziet er allemaal al héél gezellig uit!
Hier net zo...vanaf volgende vrijdag mag alles voor kerst verschijnen...wacht nog eventjes de sint af.
Veel plezier bij Macha en Marcha ;-)
Plezier met je Dresden Plate Quilt en groetjes...

AnitaS zei

O wat jammer nu. Ik ga op zaterdag naar Dreischor. Dan ben ik namelijk jarig.

Lida zei

Je bent weer druk, maak er maar een gezellig weekend van, knuffel
Lida

Johanna Faber zei

Ja iets goeds doen voor anderen, dat geeft altijd een goed gevoel
Fijne zondag uit een -15 Zweden met 70cm sneeuw

Een reactie posten