woensdag 26 december 2012

26 December!!...Genieten van ieders Kerst-ruil !!

 
 
 
 
Hallo allen, 26 December!! betekent voor ons een beetje een speciale dag van extra genieten!
De Kerst-ruil blog dag...... de dag dat velen onder ons op ons computerke naar elkeens blogje of voor de mensen zonder blogje naar " Scrappatch" Katrien's blog zuulen piepen, welke mooie geschenkjes  we met elkaar dit jaar ruilden.

Ik ben verwend geweest zoalsjullie merken: 
de geschenken kwamen in een grote doos, ieder afzonderlijk verpakt in een tas  afgesloten met houten kraal waarop dan de desbestrefde letter stond van "KERST"

Hier volgt de geschenken lijst:
K= Kerst sokje met zakje knoopjes en kaarten
E= Deze prachtige oude klossen houder in de vorm van een eend, voorzien van schaartje en een klosje garen, een eend met een ziel, met de hand gemaakt! Mijn mooiste geschenk!!!
R=  Rozen speldenkussentje en een lapje roosjes stof
S= Spelden, Sleutelhanger gemaakt van knoopjes en lintjes en een prachtig Stichery-boekje, alle blz. staan vol sticheries voorzien van knopjes, heel mooi werk! iets om te koesteren! gewoonweg Prachtig!! Kijk maar naar de foto's van enkele blz. SUBLIEM!!!
T= Zelfgemaakt tasje voorzien van een sticherie, waarin een kaartje met Thee knoopjes en een lapje stof met thee kannentjes print zat., een Tijdschrift van "Quilt Country 25 miniaturen"

Wie moet ik hiervoor bedanken namelijk Jannie Vlastuin!! Hartelijk bedankt voor deze mooie geschenken, ik hoop dat deze die je kreeg evenveel warmte en vriendschap bezorgeden zoals ik die van jou mocht ervaren!

Jannie, een mooi , gezond en vooral Creatief 2013 gewenst! en dat je leven eentje mag zijn ,vol van vriendschap, mooie ontmoetingen, inspiratie en liefde.

Ook voor jullie allen een mooie dag gewenst, waarin je je kunt erkennen en een beetje terugvinden bij sommigen onder ons, de gebondenheid die ons allen verbind namelijk " de liefde en passie van onze lapjes, steekjes en ook onze boekjes, het uitwisselen van ervaringen" wat willen we nog meer, ik in ieder geval niets!

Heb, twee geweldige dochters, 2kleindochters en kleinzoon ,een pracht man ,waar ik trots op ben en heel diep in mijn hart draag, al loop ik daar niet mee te koop...maar heb daarbij nog een superlieve hartsvriendin , en lieve attente quilters vriendinnen op wie ik kan terugvallen, deze mensen wil ik ook vandaag in de bloemen zetten!
Ook ga ik vandaag meegenieten van een Kerst-Bee die Katie (De Lander) ons geeft, zij is vollop aan het werk samen met haar echtgenoot Geert aan de verbouwingen van hun droom project in Frankrijk!
Jullie kunnen deze volgen op haar blog.!

Nu ga ik jullie laten, moet nu mijn tas klaarmaken voor deze Bee, heb nog ufo's liggen van Katie, er eentje van meenemen, haartjes wassan  poetsen en strijken, en voor ontbijt zorgen, neem ik mijn muts mee? Natuurlijk het is een Kerst-Bee!

13 reacties:

Bizzy Martine zei

Prachtige cadeaus!!! Geniet van je Kerst-bee.
Grtjs Martine

katrien zei

Super leuke kadootjes.
Veel plezier op de bee.

Jeanneke zei

Mooie cadeautjes!
Groetjes,

Jeanneke.

Liesbeth Wessels zei

Wat een geweldig leuke kadootjes ! Ik kon gisteravond jouw site niet vinden, zal nog gauw even de link hier naartoe maken. Bedankt nogmaals voor mijn leuke pakket. groeten van liesbeth

Cisca zei

O. wat een mooie cadeautjes heb je gekregen! Die eend met speldenkussen is zó leuk! En dat boekje... prachtig!
Fijne dag(en) en groetjes, Cisca

AnitaS zei

Je bent heerlijk verwend. Mooie cadeautjes heb je gekregen. Fijne dag.

Guusje, zei

Wat een prachtige cadeaus heb je gekregen, je bent erg verwend, geniet ervan.

hobbyshop fugeltsje zei

Wat een mooie cadeaus heb je gekregen. Wat een verwennerij. Geniet ervan.
Gr. Miranda

Berna zei

Hier ook al leuke cadeautjes. Wat is iedereen verwend!

Klaske zei

Mooie cadeautjes heb je gekregen

Chris zei

Enige dingen kreeg je. Dat boekje vind ik zo ontzettend leuk. Iedereen heeft zó haar best gedaan.
Heb je genoten op de Bee? Lieve groet.

Miss Steekjes zei

Wat ben jij lekker verwend zeg; prachtige kadootjes heb je ontvangen! Ik ganu even snel kijken wat je hebt verstuurd; heerlijk die kerstruil, toch?
Groetjes,
Jenni

Chookyblue...... zei

I am behind catching up but lovely gifts on the KERST Swap....

Een reactie posten