zondag 7 april 2013

Quilt dagen Rijswijk 2013 deel 1 fotos en verslagje............

Hallo dames, gisteren op het onverwachte met Marc en Nicole naar Rijswijk -NL geweest voor de quilt dagen . Leuke beurs met wat nieuwigheden en spulletjes gevonden die bij ons moeilijk meer te verkrijgen zijn. Mooie huisjesquilts werden er tentoongesteld. Ook de antieke quilts van Dorry van Beers waren er te bezichtigen. Nog veel geschopt ,natuurlijk mocht Marcha van De Quiltster met Annemarie en haar mama niet ontbreken op het appel! Haar mama trakteerde ons met zelfgebakken chocolade muffin met kers binnenin. Lekker .....Morgen over deze beurs een klein aansluitend verslagje met fotos.

Nadat we deze beurs verlaten hadden ging het richting Naaldwijk, een bezoekje naar "De quilthoeve" waar een blije nicole haar gezocht stofje vond, vlug nog een metertje kopen en wat aurifill en dus ook met pakjes naar buiten.... gedaan, maar neen hoor . Nicole overhaalde Marc om toch nog een ritje te doen naar Zwijndrecht NL naar Aztec-Rose. Toen we eraan kwamen na heel wat ommerijden, stonden we voor een gesloten deur. In Nederland sluiten de deuren om 17.00uur op zaterdag , dus we kwamen heel dicht in de buurt.Nicole klopte en er werd toch opengedaan, na haar pleidooi mochten we de winkel binnen waar we uit menig rollen stof aan 5 Euro konden kiezen, patroontjes en boeken werden er terug bovengehaald en we gingen natuurlijk met wat meters stof naar buiten en patronen uiteraard. We dankten deze mensen voor deze toch mooie waardering want uitzonderlijk was deze winkel gesloten van 15.00uur. Van gastvrijheid gesproken...Chapeau, ik zie ze het bij ons niet doen!

Vervolgens nog een warme maaltijd verorbert en dan richting Brugge , waar we rond 20u aankwamen en terug naar Aalter. Marc bedankt voor de moeite, de gezelligheid .  Ziezo mensen, je ziet de zon is niets voor niets van de partij.... een mens wordt er blij van en nu vlug de tafel dekken , deze namiddag iets maken van de aangekochte spulletjes en een voorbereiding doen. Nog de laatste steekjes aan mijn Sweet Summer  en mijn blok voor Camelot afwerken. Dat zal het zowat zijn denk ik.... aja mijn was ophangen  buiten.....en misschien nog strijken. Fijne zondag gewenst en tot morgenvroeg.........voor nog wat fotos van Rijswijk met een piepklein verslagje.......

5 reacties:

AnitaS zei

O wat jammer dat ik je gmist heb. Leuke dag heb je gehad.

Elly (creatieveling Elly) zei

Wat een gezellig dagje. En bij Aztec Rose zijn ze inderdaad heel gastvrij

Nanske zei

Hey bezige bij, blijkbaar terug een hele schone dag gehad. ;-)
Geniet met je mee als ik het lees.
Vele groetjes en veel plezier met je aankopen!
Toedoeloe...XXX

Anneke zei

Wat was het weer leuk om jullie op de beurs te ontmoeten.
Altijd gezellig om bekenden te zien, en helemaal als ze van zo ver komen.
hartelijke groetjes en knuffel terug

betty prins zei

Leuk dat je toch nog in Rijswijk bent geweest, er was zoveel moois te bewonderen!

Een reactie posten