donderdag 11 april 2013

Mijn prestaties van de afgelopen twee weekjes , fotos zoals beloofd ,genieten jullie er maar van.....

hallo Dames , hier zoals beloofd maar iets later dan gepland, mijn prestaties van de laatste twee weken.... een derde blok van Camelot, had nog eentje maar kom er maar niet uit van kleur....daarom een nieuwe deze namiddag uittekenen en knippen , zodat ik toch 4 stuks heb tegen dinsdag en een vijfde klaar om te maken in de les ( van de 9) want ik maak er maar zoveel omdat ik hem anders te groot vind om in mijn hobby ruimte te hangen.

Mijn beugeltasje die ik meebracht van Rijswijk, van een Hongaarse stand waar ik veel van bijleerde... altijd interessant als ze een workshop geven..... ziehier het resultaat , vind dat het er best mag wezen en een leuke attentie , dikwijls als geschenk bij verjaardag, ziekenbezoek of dergelijke... vinden jullie ook niet???

Uiteindelijk deel 3 van mijn Sweet Summer van bij de Gobelin, nog eentje te gaan zet dan alle delen aan elkaar ,boord eraan , sandwichen en starten met quilten, mijn uitdaging wil ik toch tot een goed eind brengen zodat ik mijn vooropgesteld programma kan waarmaken.... met natuurlijk tussendoor nog veel leuke andere dingen ....... geef me maar jullie mening , goed, minder goed ,of andere , men leert er altijd van nietwaar!

Nu nog een patroontje uittekenen voor vrienden, dan een voorbereiding maken om mee te nemen morgen naar de Bee bij Katrientje C ,  veel steekjes vandaag en laat de zon in jullie huisje schijnen bij deze regen dag ........ tot in het weekend of volgende week maandag...........

5 reacties:

Anneke zei

oh carine wat een leuke dingen allemaal weer.

Bizzy Martine zei

Dag Carine, goed gewerkt!!!!
Het beugeltasje is ook goed gelukt!!!
Margit (de Hongaarse) kan het goed uitleggen
om dat te maken. Ze heeft ook altijd mooie tassen. Grtjs, Martine

AnitaS zei

Alles is even mooi. Leuk beugeltasje.

Lida zei

Prachtig blo, schattige beursje en een geweldig nieuwe quilttop! Nee hoor geen negatief commentaar, is allemaal zo mooi geworden! Veel plezier morgen op de bee en succes met dat lastige blok, knuffel
Lida

Sabine.v zei

mooi, mooi, mooi!

Een reactie posten