maandag 22 april 2013

Lentegevoel is in mijn kamertje, stoffen en beertjes op hun plaats, we kunnen weer eventjes aan de slag.......

goeie morgen allen, weer een nieuw begin van een mooie zonnige week. Gisteren druk bezig geweest met poetsen en opruimen van mijn werkruimte, maar deze morgen nog verder gedaan met de stoffen en beren op hun plaats zetten. heb zojuist nog geveegd, straks nog eens een dweiltje slaan en klaar is kees. Moet wel later nog alle stoffen nog sorteren, daartoe ben ik niet gekomen. Maar geen nood het zal voor een andere keer wezen. Bee vandaag , steekjes en kletsen,lachen en misschien ook nog iemand een affootje?
 
Foto van de zwaluwenquilt  heb ik voor Lida  nog eens op mijn blogje geplaats. De bovenste heb ik verkocht aan een quiltvriendin, want ik hou niet van dit soor ijsblauw, en aangezien we geen andere kleur mochten gebruiken, heb ik hem tegen mijn zin gemaakt , vandaar dat ik hem van de hand deed.
 
Ik wens jullie een verdere leuke dag toe met zonnige steekjes en frisse ideetjes. Tot later.........

5 reacties:

Johanna Zweden zei

Mooie quilts
Fijne handwerk week gr Joke

quiltingmieke zei

piep

mooi werk meid,
en heerlijk een opgeruimde kamer,
laat die lente maar komen

knufje mieke

Lida zei

Oh wat mooi is die zwaluwquilt, prachtig die kleuren en dan die vogels erop, een echte voorjaarsbode! Bedankt dat je hem nog even helemaal showt! En fijn dat je kamer aan kant is, de mijne moet ook nodig onder handen genomen worden, maar het lastige is dat ik ruimtegebrek heb om alles netjes op te bergen, zal echt dingen weg moeten gaan doen!
Heel fijne dag, dikke knuffel
Lida

AnitaS zei

Heerlijk zo'n opgeruimde kamer. Mooie zwaluwquilt.

Gonny zei

Dat verplichte kleur of patroon/afbeelding gebruik vind ik ook wel eens een nadeel van de een of andere cursus wat ik zou willen doen....
De zwaluw quilt doet me denken aan de kleurige bollenvelden in het voorjaar.

Een reactie posten