vrijdag 26 april 2013

Gisteren demo van deze kippetjes in ontmoetingcentrum

Hallo dames , jullie zullen denken, Pasen is toch reeds lang voorbij. Juist, maar gisteren heb  ik gisteren in het ontmoetingcentrum "t'Reitje " een demo gegeven van de kippen .Ze waren met 12 dames die ze maakten, en jawel een prachtige collectie hoor!. Sommigen moet wel nog wat thuis aan hun tweede kippetje afwerking doen, van oogjes of vlerkjes. maar ze kunnen dus hun plaatsje krijgen in ieders huisje. Hun stoffen waren aangepast aan hun interieur , zo kunnen ze de vier seizoen doorstaan met de nodige attributen van het seizoen.

Vanmorgen,nog iemand zijn tweede kippetje gaan bezorgen die geen naaimachine heeft, zodat ze deze kan opvullen, en een controle doen bij iemand anders. Vandaag ga ik niet zentanglen, gisteren heeft enorm veel energie gevraagd, aan mijn naaimachine en mijn moteurtje heeft gans de nacht heel veel ritmestoornissen gegeven, dus vandaag wat bekomen.

Deze namiddag met mijn vriendin op stap of thuis ik hoor het nog wel! Wat kijken in oude tijdschriften om wat ideetjes op te vangen voor de tentoonstelling in September in Breskens . Bij deze regendag toch wat zon in huis brengen en ziezo zo eindigt mijn drukke week, heb nog niets voor mezelf kunnen doen, dus het weekend vlug verder werken, want volgende week neem ik tijd voor mezelf! Nog een fijne steekjesdag en toch een aangenaam weekend...........

6 reacties:

Nanske zei

Wat een mooie kippetjes!!!!!
Heel schoon!!!
Bij jou ook zo'n druilerig weertje?
Nu ja, zullen we moeten erbij nemen,he...fijn weekend en toedoeloe...Nanske

Birgitte aka Bietje zei

Wat een leuke kippen, die staan in elk huis. Zeker als je de stofjes aanpakt. Leuk dat het zo goed gelukt is met de demo.

Gonny zei

Mooi aantal 12 dames. Heb je wat tijd voor iedere apart. Leuke kipjes! Bij ons is er tot nu toe alleen een heel klein drupje gevallen maar de temperatuur is nog goed en staat de deur nog even lekker open....
Jij ook een prettig weekend (en denk goed aan je zelf en inderdaad lekker rustig aan doen!)

AnitaS zei

Wat zijn de kippetjes leuk geworden. Een fijn en hoop droog weekend.

feltfree på Åsly zei

Mooi die kippetjes. Die kunnen toch altijd, staat gezellig.
Groetjes Frederika

katrien zei

Leuk die kippetjes.

Een reactie posten