woensdag 7 maart 2012

HARTENRUIL- BLOGDAG!!

Goeie morgen, vandaag is het blogdag voor allen die meededen aan de Hartenruil, georganiseerd door Katrien. Ik mocht een mooi briefje ontvangen met een hartje en een harten-naaldenboekje. Deze waren gemaakt met kleine hexagoontjes. Veel geduld en werk. Hartelijk dank aan klaske .

Dit harten-quiltje en een hartje met bijhorend kaartje zond ik op naarMarion. Helaas heb ik van het totale pakketje geen foto, maar op Marion haar blogje kunnen jullie het eens nakijken.

Vandaag, reeds de sas geplooid en opgeborgen , help zo goed als het gaat. Straks eens stofzuigen. Mijn dagelijkse oefeningen doen en fietsen, rusten. Deze namiddag mag ik Gudrun verwelkomen in mijn stulpje. Ben daar heel blij om, kunnen lekker bijpraten,ik zal er zeker van genieten.
Mijn troost-hartje zit in elkaar, nog applikatie en wat siersteekjes aanbrengen,zal  misschien nog iets vandaag gebeuren, anders is het voor morgen of vrijdag,ik doe mijn best om het deze week klaar te hebben en eventueel te verzenden.

Zo dat was het voor nu, ik zal al eens bloggen ,wie weet zijn er nog vroege vogels?? Nog een fijne,aangename dag gewenst aan allen..........................;;

10 reacties:

Lida zei

Wat een lieve hartjes maakte Klaske voor jou en jij maakte weer een beeldschoon hart voor Marion! Je bent weer lekker aan de slag gegaan en al gaat het langzaam, het begin is er! Fijne dag en veel plezier met Gudrun, dikke knuffel
Lida

Irena zei

prachtige actie,mooi,groet irena

Marion zei

Hallo Carine, nogmaals dank voor de hartjes die je voor me hebt gemaakt. Ik moet bekennen dat ik de link van jouw naam niet naar deze blog had gelegd. Nu heb ik tenminste een beeld van welke Carine ik het hartje heb gekregen! De foto staat inmiddels op mijn blog en beide harten hangen met nog een klein quiltje en hartje aan de muur.

AnitaS zei

Mooie hartjes heb je ontvangen, maar ook wat jij hebt gestuurd is erg mooi.

katrien zei

Leuke hartjes heb je gekregen.
Veel plezier met Gudrun.

Hilde zei

Mooie hartjes hoor, geniet van je bezoek deze namiddag.
Groetjes

Liesbeth Wessels zei

Prachtige hartjes heeft Klaske voor je gemaakt en je hebt zelf een enig quiltje gemaakt!! Ik hoop dat je verder opknapt. groeten van liesbeth

Guusje, zei

Wat een mooi hart en naaldenboekje heb je ontvangen wat je zelf verstuurd hebt vind ik ook erg mooi.

Chris zei

Wat een enige hartjes heb je gekregen! Met zoveel zorg gemaakt, dat kan niet anders. Door de swap kom ik nu even op jouw site. Zo leuk om weer eens andere sites te ontdekken.

Klaske zei

Graag gedaan, Carine! Ben blij dat je het mooi vond.Jij het er ook wat moois van gemaakt voor Marion.
(Ennuuuh, je envelop gaat vanmiddag op de post)

Een reactie posten