vrijdag 23 maart 2012

Goeie morgen allen, vandaag kondigt zich weerom een zonnige dag aan voor we het weekend ingaan. Er van genieten is de boodschap hé!  Heb zojuist" Bloemkool in kaassaus klaargemaakt ,zodat we deze middag dit samen met puree en vlees kunnen eten. Want na mijn gebruikelijke revalidatien ga ik naar Sluis met m', vriendin, vis en paasbenodigdheden aanschaffen alsook de pakjes voor de jarigen verzenden.

Gisteren goed opgeschoten met het quilten ,hij zal worden! Dan gisteren in het vrije atelier bij anniek 2 x 2 meter stof gekocht met nog geschenkbonnen, ook 2boeken ; een van BOBBIN uitgave Quiltmania en "New English Paperpiecing" van Sue Daley. Prachtwerk taat erin. Ook met de kleine hexa-bloempjes voor het paasquiltje voor bij de zwin-quilters in Nederlandaan het maken ,nu nog 2 aaneen zetten en ik kan ze allen applikeren op de achtergrond,om dan te borduren rondom de grote midden hexa-bloem 38 x   3/4"hexas.

Jullie zien ,ik wordt stilaan de oude maar 15 kg lichter sinds gisteren. Niet erg hoor! Ik ga nu genieten bij een kop koffie van mijn Sue Daley-aankoop en nog die 2 bloempjes maken, dan kan ikna mijn uitstap vanavond ze applikeren of nog wat quilten. Nog een fijne dag gewenst en een goed begin van een fijn gezellig en druk of rustig weekend! " Keep it Busy or Keep it Calm................................;;

2 reacties:

Johanna Zweden zei

Enig quiltje
Fijne dag groetjes Joke

lia zei

Fijn dat het stilletjes beter gaat met je.En 15 kilo lichter is helemaal niet erg kun je ongestraft een lekker paaskippetje van chocola dan opsnoepen.
Groetjes Lia

Een reactie posten