zaterdag 31 maart 2012

goeie avond dames, vandaag was het"Paas-Bee" bij De Lander. We werden heel goed onthaald en de Paashaas was reeds voorbijgekomen. We werden verrast met een Chocolade Paasei en een verrassing-paaspakket! Inhoud stofjes en een Paaspatroontje Ziehier het resultaat! Het kadertje kon je kopen in Blokker voor de spotprijs van 3.99€  dus de moeite waard om het te maken. Zoals altijd, begin ik dadelijk aan een gekregen geschenk dat is  voor de geefster in dit geval aangenaam, een blijk van waardering. Kathy alvast bedankt. Ook was er een dessert-buffet om U tegen te zeggen , een dame als ik, me niet vergis luidende naar de naam "Rita" bedankt in ieders naam. Ze waren heerlijk!
Mijn schaapjes staan op het droge, applikatie met feston, afgewerkt met 3 knoopjes en persoonlijk heb ik rondom schaapjes en gras dequilt.

Ook voor mij was het persoonlijk een blij weerzien van vrienden die ik nu geruime tijd niet gezien had. De dag is ook voor mijn knie goed verlopen ,zelfs de trap is redelijk goed gegaan , maar was uiteindelijk blij om in mijn bedje de afwerking van mijn geschenk te verrichten. ben trots dat het me gelukt is! Marleentje Verlinden bedankt voor het gebruik van je DMC-garen.

Ik wens aan ieder van jullie een fijne zaterdagavond en een leuke zondag toe.....

4 reacties:

mieke zei

Heel leuk, de schaapjes.

Miranda zei

Wat een heerlijk paasplaatje! Fijne zondag!

Guusje, zei

O wat een leuke schaapjes en wat fijn te lezen dat het goed is gegaan .

Lida zei

Zo druk geweest dat ik zelfs wat berichtjes van jou heb gemist! Maar wat ziet het er lief uit en wat een leuke verrassing! Knuffel
Lida

Een reactie posten