vrijdag 30 maart 2012

goeie avond dames, een paar daagjes ziek, longprobleempjes die mij vanmorgen parten speelden in de revalidatie. Kon geen medicatie nemen tegen de pijn,had daardoor zware pijngepaard gaande met stress en zoals verwacht kreeg ik hartklachten tijdens een van mijnoefeningen en het licht ging uit! 

Maar na verzorging bleek dat de flijmen achter de hartspier vastzaten, los gemaakt en met rust kwam alles oké, alleen konden ze de pijn niet temperen,maar dat was het voornaamste.

deze namiddag toch met mijn vriendin naar Sabine in patchwork-studio geweest om mallen en papers van Sue Daley, ze heeft ze besteld zodat we ze nog binnen de 14 dagen hebben.  ook garen van Sue meegebracht.

Morgen is het de Paas-bee bij Kathy,ik hoop dat ik me morgen beter voel, dat ik mrr kan anders wordt het thuis-bee.

Ik wens iedereen een fijne paasweek toe ook zonder zon buiten wens ik jullie mijn zonnestraaltje in ieder huisje toe! nog een warme,liefdevolle avond dames.....................

6 reacties:

katrien zei

CArine wat een nare ervaring.Hou je toch maar rustig hoor.
Fijn weekend.

Nanske zei

Veel beterschap en hopelijk kun je gaan trotten vandaag.
Vele groetjes,

AnitaS zei

Beetje rustig aan maar. Fijn weekend.

Sabine.v zei

Spoedig herstel! wens je veel rust en warmte toe.

Lida zei

Hé lieverd, daar schrik ik van! Hoop dat je snel opknapt en weer kunt genieten van je steekjes, je vriendinnen en niet in het laatst van man en kinderen!
Dikke knuffel
Lida

quiltingmieke zei

piep
hey meid

oei das niet zo goe, hoop dat je morgen voldoende herstelt bent voor de paasbee

knuf mieke

Een reactie posten