woensdag 28 maart 2012

Goeie middag dames, een zonnige dag hoort een blije foto, dus daarom deze met mijn maatje.... vandaag ook goed nieuws!! Alles is met de knie in orde staat mooi recht en mijn prestaties en geleden pijn werpt vruchten af. Hij is zo tevreden dat hij mij op 2 x in de week plaatst!! en ik pas eind Juni terug op controle moet. Mijn gewichtsverlies van 15 kg had ook een positieve reactie. Wat het gevoel  van zwaarte in de knie betreft, dat gaat voorbij, het is nu voelbaar omdat de ontzwelling nu pas echt op gang komt!

Gisteren bij Sophie een klein beetje gequilt aan mijn weddingring, maar ook mijn hexa-quiltje van het retrachement is de top klaar, alles geapplikeerd , ga hem dan sandwichen en de quilttekening raster op aanbrengen, zo is hij ook quilt klaar.
Deze namiddag de stukken voor het tocht- huizen- kussen pakket van Bobbin klaarmaken om te naaien. Ik krijg nu dikke druk , weet niet hoe het ongedaan te maken ,maar dat is niet erg hé! 

Deze avond naar Anniek ( gobelin) mysterie-quilt Baltimore. Ik wens jullie een zeer aangename en blije dag toe... Geniet ervan..........................................................................

9 reacties:

Annelies zei

Wat een leuke foto en goede berichten !
Als je je bericht maakt staat erboven bij één van de icoontje een dikke letter. Die moet je weer indrukken, dan is het weg, maar de volgende keer staat vast alles weer in de beginstand.

AnitaS zei

Met zulke goede berichten ga je ook wel vrolijk op de foto. Fijne dag.

Quiltendewilma zei

Wat een prachtige foto van jullie!!
Fijn dat het zo goed gaat met je knie,....

Prachtige dikke druk,..
;o)

katrien zei

das goed nieuws.Nog een fijne dag.

Guusje, zei

Wat heb je goed nieuws gehad geweldig, fijn om te lezen. En wat een leuke foto van jullie twee.

carina zei

Dat is fijn voor je en 15 kilo niet mis chapeau! Geniet van je bee groet carina

Lida zei

Hoi Carine
Wat een heuglijke mededeling! Zo'n goed herstel!! Heerlijk om nu weer te kunnen genieten van vriendschap en steekjes, dikke knuffel
Lida

mieke zei

Carine, dat is goed nieuws.Mede door je eigen wilskracht om 15kg af te vallen. Dat is heel gunstig vd knie.Goed hoor.

marina zei

Fantastic news Carine! Your patience and perseverance has paid off. And to lose 15 kg, wow well done.
A very happy photo!

Een reactie posten