donderdag 22 maart 2012

goeie morgen, gisteravond werden we door gastvrouw Chrisje verwelkomt met thee en gebak. We hebben het terug echt naar onze zin gehad en tips en uitleg uitgewisseld.

Ook mijn schoonzusje haar dochter een ziekenhuis bezoekje gebracht die in het weekend een ongeval, heeft gehad en  geopereerd was en volgende week maandag opnieuw onder het mes moet. Ik wens Charlotte een spoedig een goed herstel revalidatie en sterkte toe in deze tumuleuse tijd.

Daarna terug thuisgekomen, opnieuw gequilt aan mijn Wedding-Ring.
rije revalidatiedag, dus rusten, kan goed doorquilten en deze avond Vrij atelier bij Anniek,daar zal ik mijn Hexa-quiltje applikeren en de andere hexas voorbereiden.

Ziezo, dit is wat een zonnige dag wordt, zowel buiten als binnen. Nu mijn haartjes wassen ,en ontbijttafel klaarzetten en ik ga een beetje quilen tot rond 7.00uur,dan koffie zetten,huishoudelijke taken doen,fietsen en rusten dus opnieuw wat ja hoor.....quilten als er geen bezoek komt.

Nog een warme en zonnige dag gewenst vol energie..........................................

5 reacties:

AnitaS zei

Jij ook een hele fijne zonnige dag met veel steekjes.

Hilde zei

Ik wens je ook een zonnige dag Carine!

Johanna Zweden zei

Veel handwerk plezier vandaag
Groetjes Joke en een fijne dag

katrien zei

Veel plezier.
zonnige groetjes.

Lida zei

Kwart voor vier in de ochtend, dat is toch veel te vroeg op! Kind je had nog op een oor moeten liggen! Maar je bent wel weer lekker bezig en rust maar goed uit tussendoor! Veel plezier vandaag met al je steekjes, knuffel
Lida

Een reactie posten