vrijdag 13 april 2012

goeie morgen,allemaal. Ziehier enkele foto's van geschenkjes die ik kreeg van Jeanette woensdag. Het is een mooi voetbankje die open kan zoals jullie zien, heel oud en twee dasspelden van haar overleden man dieMS, had en vroegtijdig overleed en een dasspeld van zijn vader. Een oude brillenkas en de bril had ik reeds vroeger gekregen. Ook een heel oud dames handtasspiegeltje die bewerkt is met bloempjes in ivoor , nog een oud pijpje voor een van mijn beertjes. Als dat geen speciale attentie is, dan weet ik het niet meer, ze zei  ik citeer, Fernand zou dit maar aan jou alleen willen geven" aangezien we geen kinderen hebben. Een mooier compliment kon ik niet krijgen! Dan heb ik gisteren alle vlinders erop gezet en begonnen met borduren van de sierrand, maar deze zal ik later tonen!

Deze namiddag komt Marina  Florin op bezoek. Ben blij om haar na al die maanden terug te zien. Ook Ghislaine zal van de partij zijn. Ik zal ze naar goede gewoontehartelijk verwelkomen met Thee en gebak en er zal veel afgebabbeld worden over haar reis naar Amerika waarvan ze nog niet zolang terug is! Dus jullie zien, het wordt een vlot druk programma want deze morgen nog wat fietsen en wat borduren. Voor jullie toch een zonnige dag gewenst met wat creatieve momenten en tot morgen met een verslagje over onze ontmoeting..............................

8 reacties:

katrien zei

Wat een mooie geschenken.
Veel plezier deze namiddag .

marina zei

what a lovely treasure you have received.
Your butterflies look beautiful!

AnitaS zei

Wat een mooie en bijzondere geschenken. Iets om te koesteren. Fijne dag.

Anna zei

Hoi Carina, dank je wel voor je lieve commend op mijn blog.
Wat heb jij prachtige dingen gekregen! Om van te genieten en heel goed te bewaren! Ik wens je een hele fijne middag!

Lida zei

Wat lief dat zij erbij aan jou dacht en ja jij waardeert zulke spulletjes en zult er zuinig op zijn en wat wordt dit een geweldige top! Krijg steed meer zin om ook verder te gaan met mijn zeshoekjes!
Heel gezellige dag samen, knuffel
Lida

Ineke Hulzebos zei

Wat een lieve ne leuke kadootjes.
Hopelijk heb je een fijne dag!!!
Fijn weekend

Guusje, zei

Wat ben je heerlijk verwent, wat mooi allemaal. En de top die wordt prachtig.

quilting Jeannet zei

Wat ziet het er allemaal gezellig uit zo Carine, leuk om zo verwend te worden.

Een reactie posten