maandag 2 april 2012

Goeie morgen dames! ziehier het werk die ik gisteren maakte, weerom een Affo- Eureka, dit is het paas-patroontje die we kregen bij de Zwin-quilters in het Retrachement -Sluis ;(enkel middenstuk). Ieder kon er mee doen naar eigen keuze. Ik maakte een miniquilt, hij is 52/50 cm Gequilt in de naden en in de hexagoontjes, alsook rondom.Tussen de buitenbloempjes hexagoontjes gequilt. Takjes geborduurd met overlopende aurifil en knoopjes bloempjes. en koloniale knopen.  De bies is de weergave van de buitenste hexas van het middenstuk. De achtergrond is wijnrood omdat deze met mijn scrap-stofjes het warmst aanvoelde. Dus je ziet niet stil gezeten, ben reeds begonnen ook met hexas aan mijn vlinder-tafelkleedje uit het laatste boek van Sue Daley,Jullie zullen het niet geloven maar er komt blauw in, alleen ben ik er nog niet uit over de achter grond, heb een lichte boterkleurige stof die in de bloemen voorkomt ook van Moda Papillon, en dan een gewone gebroken witte stof,...  Bij de boterkleurige stof voelt het warmer aan, bij de andere frisser..... Dillema!!

Ik wens jullie allen een creatief begin van de week en vooral zonnig!! want het is hier fris buiten en zit al een acht-tal dagen met een flijm-hoest die mijn stem af en toe laat afweten en mij ademnood bezorgd. Moet nu deze morgen naar de revalidatie en deze namiddag komt Annemarie en misschien Christientje op visite, om te werken natuurlijk!! zo zijn we...

5 reacties:

AnitaS zei

Wat een mooie quiltje heb je ervan gemaakt. Leuk dat borduurwerk er om.

Lida zei

Wat een leuk quiltje heb je ervan gemaakt en mij heb je een idee gegeven om mijn hexagonnen af te gaan werken, het wordt een tafelkleed! Dus ik ga stoppen met de rand, die wordt eraf gepeuterd en dan net als bij jou bloemen erop gemaakt!
Sorry maar ja ik vind die van jou ook zo leuk!
Fijne zonnige week, dikke knuffel
Lida

marina zei

lovely hexagons!

yvonne zei

Wauuuuuuuuw die ziet er goed uit !!!!!

gr yvonne

Guusje, zei

Wouw dat ziet er geweldig mooi uit. Echt prachtig.

Een reactie posten