vrijdag 13 april 2012

Deze namiddag heb ik dan Marina tesamen met mijn vriendin Ghislaine aan de bushalte gaan verwelkomen om samen naar mijn huisje te gaan. De koffie-Thee tafel stond alvast klaar,en terwijl mijn ventje druk in de weer was zaten wij honderd uit te kletsen en te luisteren naar Marina's mooie wedervarens van haar reis in Amerika. Het was heel boeiend en we kwijlden bij het aanhoren van de verhalen. Ook werd ik door Marina verrast met een tasje uit Amerika... Wat erin zat?   Wel.. Heerlijke spulletjes, 6 magnetische sluitingen voor tasjes of boeken enz. iets dat ik veel benut, 1 pakje korte quilt-naalden ,een speciaal metalen quiltdoosje om kopspeldjes of hexa's in op te bergen, ik ben fan van zo'n doosjes en last but not least ... 1 Charmpakket van de nieuwst collectie van Moda (mijn favoriete Merk) "PAPILLON" stofjes Heerlijker kan toch niet zijn hé!!

Marina  Hartelijke dank voor dit heel mooie gebaar!

Als jullie denken dat we alleen maar gekletst hebben en geluisterd naar de interesante verhalen dan hebben jullie het mis hoor! We hebben ook ijverig gewerkt! Marina aan de Civil War-blokjes , Ghislaine aan haar Retrachement-blokje en ik aan mijn Sue-Vlinder tafelkleedje , buitenrand verder wat geborduurd!

Ook is mijn ventje gisteren om mijn Country-Quilt gereden terwijl nij nog boodschappen deed met de fiets, het was toch pittig met dat frisse windje! Hij leerde mijn vriendin en Marina ook het 'I Love You" teken , ik zou graag  Luk zijn gezicht willen zien als Ghislaine het hem toont, wedden dat hij bult van het lachen  na eerst stomverbaasd gekeken te hebben , hihihi.... Luksje daar zijn vrienden voor hé!

Morgen komen Nicolleke Aerts en Bernadette Van Wambeke op bezoek nadat ze bij Kathy een dag-cursus "Doosjes" maken gevolgd hebben. Dus na 16.00uur Dus ik kan ze ook verwelkomenin mijn huisje. Ben benieuwd om hun werje te zien! Breng morgen een verslagje uit, maar dat zal pas in de voor-avond gebeuren..

Ziezo dames mijn dag zit erop, heb een beetje geslapen voor ik dit schreef en ben nu wederom klaar wakker, ga wat bloggen , TV kijken en wat borduren!

Aan allen een fijne nacht toegewenst en morgenvroeg  een dag vol van nieuwe ervaringen en nieuwe ideeën...

6 reacties:

katrien zei

Leuk bezoek gehad,altijd leuk hé.En mooie geschenkjes.

marijke's crea zei

Zo te lezen was het een dag met een gouden randje!
fijn weekend,
groetjes Marijke

Judith zei

Wat heerlijk dat er aan je gedacht is!! Dat naalden doosje heb ik ook, grappig om het hier terug te zien, fijn weekend

Klaske zei

Nou jij hebt een leuke dag gehad, en ook nog lekker verwend.
Fijn weekend

Guusje, zei

Wat ben je heerlijk verwend en wat hebben jullie een gezellige dag gehad.

Lida zei

Wat een geslaagde dag was dit, leuke en ook heel lieve cadeautjes, perfect voor jou! Knuffel
Lida

Een reactie posten