donderdag 14 april 2011

Ziehier dan mijn eerste blok van mijn GDO, juist gedaan. Hij is voor mij  goed bevonden. Het quiltje is vastgespeld op mijn werkje, maar wordt er na het quilten terug op gezet. De hartjes op het kastje zijn bloemen knoopjes geworden. Vandaag met Veronique naar Mechelen naar het boeken-festijn. Deze avond een volgend zijblokje overnemen op stof en klaarmaken voor te borduren. Nog een strook van mijn Mysterie van bij Sophie afwerken en nog enkele voorbereidingen treffen voor de mysterie van morgen blok 2 van de Zwin-quilters. Dus werk genoeg. Nu ga ik stof afnemen , mijn haartjes wassen en drogen en nog wat naaien, kan geen lawaai maken , want mijn DH slaapt zoals alle normale mensen. Nog een leuke dag gewenst ................

7 reacties:

Mireille zei

Hoi Carine,
Dank je voor de mooie foto. Ik ben gans weg van deze quilt. Heb ook alles liggen om te beginnen maar dat zal niet voor direct zijn. Ik heb ontzettend spijt dat Brugge voor mij te ver is, anders kwam ik direct naar de lessen.
Zo leuk dat je zoveel bijeenkomsten hebt zeg. Hier in onze buurt is er absoluut niets.
Wouw en wat ben jij vroeg uit de veren zeg, ik ook omdat ik moet :-).

Groetjes,
Mireille

Lida zei

Wat ben jij vroeg op! Je hoorde nog in je bedje te liggen! Geen wonder dat je zoveel moois maakt! Wat ziet het er schattig uit, dat winkeltje is echt lief en wat leuk die bloemetjes op dat kastje, je mini staat er ook zo lief op, ja dat kun je beter als laatste erop zetten, nu snap ik wat je allemaal aan het doen bent, veel succes met je volgende blok! Knuf
Lida

Elly (creatieveling Elly) zei

Mooi is dit blok geworden. Succes met de volgende
groetjes Elly

katrien zei

Heel mooi geworden,succes met de volgende.

Ellen zei

Het is een prachtig blok, heel bewerkelijk, maar het resultaat mag er dan ook zijn!

Lee Prairie Designs zei

Beautiful stitching, Carine! Love the applique flower in the window this is a darling addition to your cottage. Thanks for sharing.

Hugs and love from Iowa, Carolyn

conny zei

Mooi hoor! Je gaat als een trein !Ik zit bij lange zover nog niet. Het gaat bij mij als een trage trein maar, we komen er wel (denk ik toch )? (lol)

liefs conny

Een reactie posten