zaterdag 9 april 2011

Vandaag een AFFO: nu mijn proeflapje een echt afgewerkt Paas-quiltje geworden! Gequilt door knoopjes-techniek . Bijtje erop en de witte kip nog eens omdraad met bruine tint DMC- 1 dr. zo zie je op die witte achtergrond stof het kippetje mooier . Een zee van verschil! (klik om te vergroten) Wat vinden jullie hiervan. Deze namiddag naar de Bee bij Kathy in de Lander ,Ga beginnen met de sticherie van mijn GDO winkel. Hop Katrien in levende lijve te ontmoeten, daar zij in de namiddag naar Kathy's komt.Ik wens jullie nog eenleuk en zonnig weekend tegemoet.............................................

8 reacties:

Guusje, zei

Wat een leukerd is dit. En wat een leuke kleuren heb je erbij gebruikt in de rand.
Een fijn en zonnig weekeinde gewenst.

Lida zei

Ik hoop dat je een heel gezellige bee hebt vanmiddag en met Katrien erbij zal het vast een heel gezellige middag worden! Je paasquiltje is een dotje!! Zo leuk die kippen en dat bijtje, ja een heel gaaf quiltje! Groetjes
Lida

katrien zei

Leuk paasquiltje

Lee Prairie Designs zei

Fun stitching project Carine---thank you sharing! I am sure you had a wonderful afternoon with your friend. Hope you are having a lovely weekend.

Carolyn :)

Klaske zei

Mooi quiltje, jij ook een fijn weekened!

Rina zei

Wat een schattig paasquiltje is dit geworden.

KijkDaarIs zei

wat gezellig dat je even bij me langs kwam...op je vraag over het roze snijplateautje...die heb ik gekocht bij Petra Prins in Zutphen..( sturen ook eventueel op hoor!!..;0)..)
het is echt een heel handig dingetje...
Wat leuk ik zie dat je al Paascadeautjes hebt gekregen....heb je ze al uitgepakt..of kun je je nog beheersen;0))...???
Fijne dag...

Anita - Vlijtige Handjes zei

Dank je voor je bezoek aan mijn blog. Leuk!! Wat een leuk paasquiltje. Ik ga er nog eens rustig voor zitten om je blog te bekijken. Wat betreft de biscornu. In de linkerkolom op mijn oude blog staat een tutorial en anders mail me even dan stuur ik het op.
Fijne paasdagen, groetjes Anita

Een reactie posten