vrijdag 8 april 2011

Hallo , hier vlug nog een paas quiltje in de maak, weet juist niet of ik het met blokjes of streepjes ga afwerken, heb niet zoveel tijd. De foto's zijn niet gemakkelijk te maken door mijn achtergrond, de onderste kip  is een witte kip hé ! mocht je het dikwijls niet merken, klik op de foto, hihi..... Het is eigenlijk een proefje om verschillende steken te proberen, doe liever de stee   steek dan een achteruit steek, plat steken enz... maar het lukte me toch aardig.  Nu kan ik mijn GDO verder borduren, t'is een kwestie van in form te komen  ...... Gisteren verder stukken gesneden voor mijn zandloper, en achtergrond aan elkaar gezet voor mijn voorlaatste stuk van de berenquilt. Vandaag staat er enkel het afwerken van dit quiltje, en eventueel voorbereiding van stukjes van mijn GDO. Je ziet er is nog altijd werk , mochten jullie er geen meer hebben, werk op overschot. Tot morgen avond  Nog een leuke en zonnige dag gewenst vol inspiratie......

5 reacties:

Klaske zei

Wat zeggen ze ook al weer? Het werk blijft er langer dan de mensen..
Hier is ook nog genoeg werk te doen, zou ook heel dapper een paasquiltje maken, maar ben bang dat dat volgend jaar word..
Heb een heel leuk patroon ;-))
Fijn weekend

katrien zei

Leuke stitcherie.
Morgen gaan we eens langs bij de lander en misschien ook Gobelin.

marina zei

beautiful stitchery!
I love the look of your hourglass blocks. They are great!

Guusje, zei

Wat een leuke stitcherie. Dat wordt een erg leuke paasquilt.

anne-marie.verhelst2 zei

Hallo Carine,
Mooi werkje!! Wens je een mooie middag bij Kathy en doe ze daar de groeten! Jammer dat wij(Monique,Inge en ik) dit weekend niet kunnen gaan, maar we lezen wel op je blog hoe jullie het stelden hé!! Allez veel patchworkplezier van Mieke (Wachtebeke)

Een reactie posten