maandag 14 maart 2011

Goeie morgen. Een nieuwe start na de krokusvakantie! Hopelijk goed uitgerust en er voluit tegen aan hé. Wat zal de dag vandaag meebrengen... Afwerken van blok 7, nog een klein uurtje  borduren, om vervolgens de boorden en blokjes aan te zetten ( deze zijn reeds klaar) dan is deze blok af. Blok 9 reeds geborduurd, nog enkel de boorden  en blokjes aan elkaar zetten, zo dan is deze ook af. Voor vandaag zeker een must!. Deze namiddag komen mijn quilt vriendinnen terug op Bee-bezoek, lekker kletsen en veel werken tussendoor!
 Schaapje opvullen voor de ruil, en klaarmaken voor verzending. Verder aan project werken die ik zal tonen als hij volledig klaar is ( nog 12 maanden te gaan!) dus nog heel veel geduld!!  Ook de blok voor Slakje Rita maken , voor haar verjaardag , een blok per Slakje.... (verjaardag-quilt van alle Slakjes, zelf de patronen gegeven) het uitwerken laat ze aan onze inspiratie over .Daarom vandaag Slakje Carine op de foto hihi...
Fijne en leuke dag verder en tot morgen..........

12 reacties:

Lida zei

Goedemorgen Carine,
Wat een leuke blokken laat je zien, die stitcheries zijn erg leuk! En die slak pronkt ook boven op mijn kamer, gemaakt door een vriendin! Hij heeft echter geen kussentjes op zijn rug! Nu jij hebt plannen genoeg voor vandaag! Succes ermee, knuffel
Lida
P.S. Nog iets warmer worden en ik kom jouw kant op!!

Elly (creatieveling Elly) zei

Wat enig is slakje
Fijne dag
Groetjes Elly

marina zei

what a cute snail. Your stitcheries and blocks in your previous post are beautiful. Well done.

Terray zei

Sjonge sjonge wat ben jij een heerlijk bezig bijtje....Dat slakje is eigenlijk misplaatst want volgens mij gaat je juist als een speer.
Maar eerlijk is eerlijk, het is wel een prachtige slak!!

Groetjes
Tertia

Sabine.v zei

Goeiemorgen Carine, en zoals daarjuist gezegd.. jij hebt helemaal geen slakkegangetje.
Is wel een hele mooie speldenkussen. De 4 blokjes van bij Kathy en de 8 blokjes zijn ook al klaar, zie ik? Ehwel ik vind ze heel goed geslaagd. Mooie kleurtjes. Nog een prettige bee vandaag !!!!

Quiltendewilma zei

wat is je slak prachtig!!

Johanna Zweden zei

Wat enig deze slak. schitterend.
Groetjes Joke

Cisca zei

Wat leuk, die slak, en ook het is ook gelijk een speldenkussen en klosjeshouder!
Groetjes, Cisca

katrien zei

Wat een leuke slak.

Berna zei

Wat een schattig slakje!

Guusje, zei

Dit is zo'n leuke slak ik had hem ook ben hem kwijtgeraakt jammer genoeg. En verder ben je lekker druk met van alles als ik het goed lees.

huismuzz zei

Dit is ook een héél leuk slakje!

groetjes Patricia

Een reactie posten