woensdag 9 maart 2011

Goeie morgen allemaal. Gisteren naar Sluis geweest om enkele post-verrichtingen te doen die voor Nederland bestemd water, ook andere lopende zaken geregeld.  Dus niets genaaid!!! daar ging mijn dag , maar ja er gaan dingen voor. Vanmorgen komt ons Melissa langs. Maar ik ga een beetje tussendoor borduren  aan de mysterie van Kathy, deze namiddag toch eindelijk overtekenen.....Sophie's Mysterie! Moet echt. Deze avond naar de Malletjes , onze gastvrouw dit keer is Annelies........ Zo ik hoop toch iets vooruit te gaan , Het quiltje hierboven, kan ik reeds eens getoond hebben  in het begin van mijn blog, Het zijn de handtasjes van Yoko Saito, Ik heb ze 3D gemaakt en de sluitingen zijn mijn gebroken juwelen, zo heb ik er nog iets aan en het oogt goed.Zo dit is het voor vandaag tot morgen..........fijne en vruchtbare dag gewenst!

8 reacties:

Cisca zei

Die tasjes zijn schattig, mooi toch, die Japanse stoffen. Leuk, dat je ze 3D hebt gemaakt.
Veel plezier vandaag, je hebt het maar weer druk.
Groetjes, Cisca

Guusje, zei

Wat een leuke quilt is dit weer. Leuke tasjes en het idee om gebroken juwelen te gebruiken erg leuk. Veel plezier vandaag met je dochter.

Quiltendewilma zei

Leuke tasjes!!
Veel plezier vandaag!!

Mascha zei

Wat grappig deze tassenquilt.
Groetjes Mascha

katrien zei

Leuk tassenquiltje.

tiny zei

Leuk hoor al die tasje, mooie stofjes heb je er voor gebruikt.
Groeten Tiny

Shirley zei

Sluis in Zeeuws Vlaanderen? is een mooie omgeving, leuk stadje, niet verkeerd, ik heb er jaren vlakbij gewoond. Tasje is zo lief, heb hem in echt gezien, ooit wil ik hem ook maken, ooit.

Marina Desmidt zei

Heeft u ook een patchworkwinkeltje in de regio Sluis of Breskens aub

Een reactie posten