woensdag 16 maart 2011

Goeie morgen allemaal... Gisteren namiddag naar de Bee bij Sophie geweest .2 de deel van de mysterie gekregen. Onze taak bestaat uit: 70 x yo yo's maken in 7 verschillende stofjes en de 8 gemaakte blokken van Blok1 aan elkaar zetten met toevoeging van een middenblok van een nieuwe stof uit het pakket.  Heb nu 60 yo-yo's gemaakt nog 10 te gaan en nog de horizontale lijnen van de nine-patch aan elkaar zetten en het werk van Maart deel 2 zit erop!

 Heb nog een Bobbin-paas patroontje gekocht , en 2m stof  aan 7 Euro /m interessant, en zeker mee te nemen! Ga als ik gedaan heb , de mysterie blok  en de yo-yo's  op de blog zetten, dat zal pas voor morgen zijn!
 Hangt al wat voor het Paas-gebeuren en Lente-gevoel boven de tafel in de hobby-ruimte;  Goed begin!
Ik wens je een leuke dag verder  en tot morgen.....................

8 reacties:

AnitaS zei

Dat zijn heel wat yo-yo's. Ik ben benieuwd hoe het er uit gaat zien.

Guusje, zei

Jeetje wat een yoyo's moet je maken ben wel benieuwd wat het moet gaan worden. Je paashanger ziet er leuk en vrolijk uit.

katrien zei

Hé leuk je paashanger.
En 70 yoyo's,succes hoor ,ben benieuwd.

Lida zei

Wat een lading yoyo's moet je maken, heb jij er zo'n apparaatje voor? Ik heb ze wel eens gemaakt, maar zonder en dan vond ik het niet echt een leuk klusje! Je werkplek ziet er al geweldig uit met die leuke versiering, hangt die cirkel daar constant of is dat alleen als je de boel gaat versieren? Gezellige dagen, groetjes
Lida

Miranda zei

Gezellige paas versieringen daar! En die jojo's....spannend hoor... quiltgroetjes

Nelleke zei

Hallo Carine je hebt ons nieuwsgierig gemaakt met je Yoyo's en wat leuk je paasversiering je komt al helemaal in de voorjaarssferen.Groetjes Nelleke

Silvia zei

UaUHHHH!!!. That's gorgeous!!. I love fabrics you have used and of course the design!!1. Congratulations

Johanna Zweden zei

O wat ziet dat er leuk uit.
Groetjes Joke

Een reactie posten