zondag 2 januari 2011

Deze quilt maakte ik vorig jaar voor de geboorte van mijn hartsvriendin Ghislaine haar kleindochtertje Roxy. Het is een applicatie met vliesofix (festonsteek)  en gewone applicatie.
Gisteren heb ik mijn Kerstgeschenk van Kathy ingezet, zal jullie tonen wanneer het af is. Vandaag , een kaft maken voor mijn planner, een beetje aan mij beren-quilt Green Farmer's Village.  van Gail Pan. en tussendoor  nog een beetje aan mijn geschenkje , kwestie van afwisseling te hebben.

10 reacties:

Rina zei

Hoi Carine, wat leuk om je blog te lezen. Ik was zeer verrast om een berichtje van jou op mijn blog te zien. Ik zie op jouw blog mooie werken voorbij komen. De 'lange rei' is wel het hoogtepunt. Schitterend. Ik kom zeker vaker kijken op je blog. Ook jullie nog een goed, gezond en creatief 2011 gewenst.

Berna zei

Wat een schatje!

Annemarie zei

Hoi Carina,
Bedankt voor de mooie lapjes van de Charm-ruil!! Ik was zeer verrast en ben er erg blij mee. Vanmiddag heb ik je ook een mailtje gestuurd.
Leuk dat je mijn blog heb bezocht. Wat maak je mooie dingen! Ik ga je blog vanaf nu volgen hoor. Groetjes, Annemarie

Madammeke Ongeduld zei

dank voor het bezoekje aan mijn blog ,vind dat je ook mooie dingen maakt
vind het verschrikkelijk dat je broer ook deze alles verwoestende ziekte heeft en weet perfect wat je nu meemaakt ik wens jullie dan ook heel veel sterkte en moet toe

inge zei

mooie quilt Carine! gelukkig nieuwjaar!

Lida zei

Hoi Carina,
Wat laat jij in een paar dagen tijd veel moois zien, wat heb jij leuke dingen gemaakt en net als ik hou je ook van borduren naast het quilten. Binnenkort ga ik eens lekker heel je blog nalezen, even tijd vinden! Nog een heel fijn nieuw blogjaar, groetjes
Lida

Esther zei

Hallo Carina, wens jou ook een gezond en creatief 2011 en wat een mooie dingen maak jij, ik kom vast nog eens aan waaien. Groetjes Esther.

Annelein zei

Hi Carine, wat maak je een mooie dingen. Zelf vind ik de borduurlap erg mooi!

Een heel creatief 2011 toegewenst,
Willeke.

Guusje, zei

Wat een mooie quilt en wat heb je een leuke blog. Nog heel erg bedankt voor je bezoek en reactie bij mij en ik kom nog vaker langs bij je. Een goed en creatief 2011 toegewenst.

katrien zei

Wat een mooi quiltje.

Een reactie posten