maandag 19 november 2012

Kerstruil klaarmaken, quilten , poetsen, strijken , en nieuwe kerstornamenten voorbereiden

Goeie morgen dames! Een nieuwe week steeds dichterbij de Kerst, elkeen van ons op onze eigen manier aan het voorbereiden op dit feest. Deze foto is natuurlijk niet voor dit jaar , want deze quilt is van hand gewisseld in Aardenburg! ook het kleine kerstboomquiltje en vele van deze spulletjes zijn ondertussen niet meer in mijn bezit! Spijt, neen hoor . Plaats om nieuwe te maken. Vandaag verder quilten aan mijn Lentequilt die al voor 1/3 erop zit, tussendoor de sneeuwmannen maken en alsook de tafelloper die je bij Crea-Picobello (Nanske) kunt bewonderen. Deze is nog sneller dan de TGV!!
Mijn dag zit er dan op , maar ook de huiselijke karweitjes mogen we niet vergeten. Een heel druk weekend met steekjes gehad. Overtrekken voor de Relax-zetels gemaakt en een paar kussenovertrekken voor deze zetels. Heb ze in Fleese gemaakt, lekker warm en gemakkelijk in onderhoud! Mijn Lentequilt bovenste rij afgewerkt ( gequilt) Zou hem graag nog deze week een Affo maken dat is mijn doel, we zien wel , niet lopen voor we kunnen stappen hé!
Niettemin wens ik ieder van jullie een fijne en creatiefvolle week toe....laat je spullen zien als ze klaar zijn.....beetje geduld

8 reacties:

Berna zei

Hoi Carine, ik zou er moeite mee hebben om kerstspullen weg te doen. Zo zijn er veel herinneringen in de kerstdoos. Spulletjes van mijn ouderlijk huis, spulletjes van toen de kinderen klein waren etc. Er komen wel elk jaar nieuwe spulletjes bij.
Creatieve week

Lida zei

Wat een gezellig plaatje is dit en ik vind het ook moeilijk om spulletjes weg te doen, maar bij jou was het weer voor een goed doel! Nu veel plezier op de bee en succes met je steekjes met jouw snelheid moet het lukken! Dikke knuffel
Lida

AnitaS zei

Het kopje van jouw bericht kan ook op mij slaan. Ik moet twee huizen schoonmaken. Het grote poppenhuis heeft ook een beurt nodig. Veel succes met je heel drukke week.

Nelleke zei

Hallo Carine je toont ons weer een mooie foto vol met prachtige handwerken.Ook jij een hele goede week gewenst groetjes Nelleke

feltfree på Åsly zei

Wauw wat een mooi Kerstquilt. Succes met de steekjes. Hoop dat je je doel bereikt.

katrien zei

Succes met al je bezigheden.

Nanske zei

Hele mooie kerstquilt...ben blij dat ik die een tijdje geleden nog es live heb gezien ;-)
Maar euh...je hebt zo een aantal supermooie quilts liggen...
Ik denk dat je geen problemen zal hebben om dat plaatsje in te vullen.
Veel plezier met het lopertje.
Ben benieuwd naar je lentequilt...
Groetjes en naai ze ;-)

Sabine.v zei

Carine, je maakt altijd mooie en leuke hebbedingen en je staat altijd klaar met raad en daad om iedereen te helpen. Je bent een naarstig bijtje. Vind het steeds leuk om je blog te lezen. Ook Nanske van Creapicobello weet je creativiteit te apprecieren. Veel groetjes aan allen die dit blogje lezen!! Knuffel!

Een reactie posten