maandag 12 november 2012

Affo's en veel zin in Uffo's afwerken maar rustiger aandoen!.......

Hallo allemaal, mijn werk van tijdens het weekend, buiten het quilten van mijn Kerstquiltje die jullie reeds mochten aanschouwen een paar blokjes lager, heb ik deze twee schatjes gemaakt!
een deurhanger van de designer Kim Diehl "Winter's Welcome" 
verwijzend naar Kim's Past Projects
Deze tip kon je vinden bij Sommeke , kijk even op haar blogje, heel mooi om te bezoeken en de moeite waard met vele verwijzingen . Super toch!
Het onderste is een naar het patroontje en pakketje van Rinske maar met mijn eigen stoffen, hou van eigen inbreng. Jullie kunnen deze pakketten kopen in vershillende zaken hier in Brugge te vinden bij "GOBELIN" aan de prijs van 29,95€  Zijn ze niet schattig ;het pakket omvat alles voor de top! tot knoopjes toe! niet te geloven, goedkoper kan niet!
Dus heb ik dit weekend drie AFFO'S mooier kan niet hé.
Deze namiddag en avond Bee " Sunbonnetjes" aan de slag met velerlei projecten  en ik ga verder aan de slag met mijn Lentequilt, de top zou ik graag in elkaar zien en eventueel  gesandwiched zodat ik hem deze week kan starten om te quilten !Maar we gaan stap voor stap ondernemen, want morgen is er ook een drukke dag , dus we zien wel , ik hou jullie wel op de hoogte hoor! Mijn Charm-pakketje is deze morgen op de post gegaan..... Mijn Kerst-ruil moet ik nog alles naast elkaar leggen en nog iets nieuws toevoegen ...... deze toon ik natuurlijk nu nog niet op de blog maar later wel!
Nog mijn kerstgeschenken voor de Sunbonnetjes afwerken en inpakken ,  we zien wel hoe het verloopt , de druk deze maand eventjes laten varen, want mijn motor laat het me weten kalmer aan te doen, mijn bloeddruk staat wat aan de hoge kant en de hartkloppingen doen , hun werk als de druk in de ritmestoornissen missen hun doel niet ! daarom A L'Aise naar Delhaise .......een slakkegangetje is hier misschien op zijn plaats toch tijdelijk! Nog een fijne week gewenst , dus af en toe wat nieuws maar misschien niet elke dag ..... of  toch? wie weet.........................

8 reacties:

lia zei

Wat heb je weer hard gewerkt en wat zijn je affo's leuk,denk wel aan je gezondheid toch maar even een slakkegangetje?Fijne en kreatieve week.
Groetjes Lia

marina zei

lovely projects Carine, love your christmas blocks a few posts down.

Lida zei

Ze zijn schattig geworden en je weet dat ik van die sneeuwpoppen houd! De onderste is ook al zo leuk en ga het nu maar lekker kalm aan doen, kruip op de bank met een quilt en ga rustig steekjes zetten en genieten van de zon die de komende week gaat schijnen! Dikke knuffel
Lida

AnitaS zei

Wat leuk is het weer geworden. Het wordt altijd zo druk richting kerstmis. Mijn kerstruilpakket gaat niet voor het eind van de maand op de bus. Mijn charmlapjes vanmiddag. Voor de SSCS is klaar. Pakje voor Amerikaanse vriendin begint te vorderen. Nu nog voor Beevriendinnen. Dus ook druk.

katrien zei

Mooie werkjes.

Gonny zei

leuke sneeuwmannen. Die kunnen deze winter mooi hangen.

Monica zei

Wat geweldig leuk zijn jouw affo's. Doe 't kalm aan, dan breekt 't lijntje niet.

Sylvia zei

Hallo Carine,
Wat een mooie werkjes zeg!
Maar rustig aan zou ik zeggen, jouw hartritme stoornissen zijn mij niet onbekend en inderdaad als je rustig aan doet, gaat het beter.
Dus kiezen of delen niet waar, maar het is niet altijd makkelijk.
Groetjes Sylvia.

Een reactie posten