donderdag 27 september 2012

Laatste voorbereidingen voor het Quilt-weekend.....

Morgen naar Nieuwkerke-Heuvelland, naar het Quilt-weekend!, Ben uitgenodigd omdat helaas ons Magda niet meekon, dat ik sneu vind voor haar. Toch kijk ik ernaar uit!, Neen deze Cakes gaan niet mee, wel een  vleesbroodje met opgevulde peertjes en perziken  begeleid met sla en mini sandwiches. Voor s'avonds witte wijn en een flesje cava, chips, zoutjes,  en snoepjes, truffels , en voor dessert , maak ik Brugse Kletskoppen.....  Het eten maak ik deze avond laat  als mijn huisje gepoetst is na de Bee, morgenvroeg alles garneren en inpakken, zo blijft het tot op het laatste fris.
Wordt opgehaald door Lida , ben blij om haar terug te zien en dat we een tijdje samen en met de andere quilters een paar dagen mogen optrekken.
Ben er nog niet uit wat meegenomen om te naaien, wel wat to Show, maar dat zie ik wel deze avond
Gisteren een les bij Anniek , deze avond terug vrij atelier , ga er toch naar toe want dan kan ik voorbereidingen nemen voor het quiltgebeuren.
Dames ,  zijn jullie tassen klaar, ik tracht alles in een  valies te krijgen, maar denk dat ik het beter verdeel , kwestie om het te kunnen heffen, we zien wel..... een mens sleurt toch altijd teveel mee......
Nog een leuke dag verder met veel steekjes en tot na het weekend. ..........

6 reacties:

Cisca zei

Veel plezier!
Groetjes, Cisca

katrien zei

Tot morgen hé.

AnitaS zei

Wat grappig ik zie overal de tassen klaar staan. Heel veel plezier.

Lida zei

Ik dacht al, Oh daar gaat mijn dieet! LOL! Maar komt vast helemaal goed, ik ga zo bakken en koken dus krijg vanavond alles ingepakt! Tot morgen knuffel
Lida

Anoniem zei

tot morgen!

Miet zei

Tot morgen ! Jippiejeeeeeee !!!

Een reactie posten