zondag 23 september 2012

Dames,het is eventjes stil,alles is oké, alleen wat tijd voor mezelf

hallo dames, velen onder jullie mailen me om te vragen wat er loos is. Ben druk in de weer veel nieuwe kleinere projecten Affo's, mooie, maar hou ze voor het ogenblik nog wat opzij. Binnenkort begint mijn werkjes weer voor Aardenburg in November.... dus zeker niet stil. Gisteren met vrienden de Quilttentoonstelling bezocht in Haaltert, waar mooie quilts te zien waren. Proficiat voor Linda en de andere dames.
 Naar het Dreefhuis geweest in Ninove en dan nog bij Viane in Geraardsbergen. Mooie winkels waar we hartelijk ontvangen werden en voor de dag van de klant kregen we een bijpassend geschenk. mooi gebaar.
We waren gelukkig en voldaan. Met dank aan KatrientjeP. om ons mee tenemen.
Hetzal weer een poosje duren vooraleer ik blog, helaas heb ik er de laatste tijd weinig zin in,  een mens moet ook tijd nemen voor zichzelf als het nodig is.....en nu is het tijd... je zult me wel nog af en toe eens kunnen volgen, helemaal weg ben ik niet... dames een fijne week vol steekjes en ook voor de mensen die op quilt-weekend gaan een gezllig samenzijn!! tot later.........................;

6 reacties:

Klaske zei

Jij ook een fijne week, en we 'zien'je wel weer!

katrien zei

leuk uitstapje ,maar je ging niet met mij mee hoor .

AnitaS zei

Soms heb je wat meer tijd voor jezelf nodig. We zien je wel weer hier verschijnen.

Lida zei

Fijn weer wat te lezen van jou en wat ben je dus weer druk, goed dat je even tijd neemt voor jezelf! Geniet van je steekjes, knuffel
Lida

Sabine.v zei

Bloggen vergt tijd en af en toe wil je hier ook wel eens aan ontsnappen. Geniet van je werkjes van Aardenburg. Voor je het weet zijn ze op wereldreis en zie je ze niet meer terug (LOL)vr gr.

Lee Prairie Designs zei

Hsve a nice break Carine and I will visit you when you return!

Hugs, Carolyn :)

Een reactie posten