donderdag 2 augustus 2012

Vraag naar Info beantwoorden, dames "Jeffrytec ".....

Dit is jeffrytec een stevige produkt die je niet moet strijken maar zonder naad tussen je twee lagen stof steken. Heel goed en in de wasmachine na gezwierd te hebben springt hij bij het uitnemen terug in zijn oorspronkelijke vorm. niet te verwarren met Fast To Fuse! deze is heel hard en dient opgestreken te worden!!!

In deHema verkopen ze molleton voor de strijkplank, die kun je voor sommige projecten ook gebruiken in plaats van de Jeffrytec maar is dikker, maar voor grote projecten die veelvuldig gewassen dienen te worden, niet aangeraden , hij wordt slapper en ook deze springt niet in de oorspronkelijke vorm, voor kleine spulletjes zeker te gebruiken! kost in Nederland net geen 4€ ,bij ons hier in België 1.10€ meer .

Vandaag een Affo, Het Brei en haak-etui voor Sabine, nog het dak en knoopje op de deur  en klaar is kees. Deze namiddag na de revalidatie , mijn kleine spulletjes voor in de Map "Lida" maken, en mijn hartenquilt de buitenboord afwerken en ook een Affo,kan niet op deze week !! Ben een gelukkig persoon. Dan wat werken voor mij , toch een dagje of twee. Starten met Tania haar spulletjes! vergt veel werk vandaar!

Nog een fijne dag verder en tot later .... en geniet van het leven.........

2 reacties:

Lida zei

Ja nu weet ik wat het is, dat gebruikte ik in mijn vilten huisje en ben nu weer bezig met een huisje te maken van de restjes! Weet niet waar het vandaan komt, mijn vriendin heeft het gekocht, zal een vragen welke naam ze er hier voor gebruiken!
Zal ook bij de Hema kijken voor de Molleton, maar weet dus niet wat dat precies in of is het wat wij Molton noemen? Ach ik ga lekker op zoek en kom er vast wel uit! Fijne dag en veel plezier met je steekjes, wordt vast heel mooi! Knuffel
Lida

Gonny zei

Bedankt voor de tip van de jeffrytec. Vooral dat terug springen in originele vorm is inderdaad voor gebruiksvoorwerpen handig.

Een reactie posten