dinsdag 31 juli 2012


hallo dames  een blokkenmap gemaakt( met dank
hallo dames , goeie morgen .... twee dagen geleden een blokken-map gemaakt naar een modelleke van Lida, waarvoor dank. Lida ziehier het resultaat van de door u opgegeven maten,moet wel nog de ringetjes eraan hangen en hiervoor een vingerhoed tasje, schaartasje en aangepast speldenkussentje voorzien, maar daar wordt deze namiddag tussen nog twee projecten door voor gezorgd!... toon je dit met eventuele andere affo's , heb er in het middenstuk jeffrytec ingestoken zo heeft hij een vaste ondergrond om de werkjes op te leggen, gequilt in lijn vorm en de sticherie erop gezet na de afbiezing, sluit met velcro. Vanmorgen,  , en  in de namiddag nog een naalden en haak etui afwerken, hartenquilt verder quilten en hopelijk  morgen de rand afbiezen, dan ook nog de ontbrekende benodigdheden voor deze map knippen en maken alsook nog een tas die ik gisteravond nog vond, geen grote maar ook een leukerd! Dus mensen al ziet het er buiten niet zomers uit laat het binnen toch  zomers zijn........

6 reacties:

Lida zei

Wat is hij leuk geworden en de stitcherie is echt gaaf en perfect passend bij je stofje! Goed idee met die jeffrytec, zo wordt hij wel lekker stevig, de mijne is juist slapper gemaakt omdat hij dan alle kanten opgeduwd kan worden in een koffer en toch goed blijft!
Ik zal morgen het patroontje op mijn blog zetten voor andere gegadigden!
Ben heel benieuwd naar wat je er nog meer voor gaat maken!
Knuffel
Lida

Sabine.v zei

Mooi hé Carine! In het echt is het natuurlijk nog mooier. En misschien schijnt de zon vanavond al weer en kan je dan genieten van je mooie affo's.

katrien zei

Heel mooi is ie geworden.

Lee Prairie Designs zei

So cute! Wonderful project.
Carolyn

Guusje, zei

Hij is geweldig mooi geworden.

marina zei

very pretty stitchery and block keeper!

Een reactie posten