woensdag 18 juli 2012

hallo , hier t4 Ufo's, voor 2 dames , de rode boekentas en Dmc boek is voor Linda en de japanse grijsbruinetint  is voor Mietje.

Hieronder enkele foto's van mijn nieuwe stoffenkast die mijn man maakte vandaag. Dus herschikking van mijn spullen  en terwijl grondige poetsbeurt hihi.... , morgen toon ik jullie de rest .... nu eventjes bekomen ben al druk in de weer de ganse dag.....

6 reacties:

katrien zei

Amaai Carine,een echte quiltwinkel.

Miet zei

WAUW Carine zooooooooo mooi ! Ben er heeeeeeeel blij mee .Kan niet wachten om het in mijn handen te houden hoor . De kast is een grote verbetering .Je lessenaartje komt nu meer tot zijn recht en je stofjes hebben nu een leuke stek . Tof als je zo een handige Harry in huis hebt;

Lida zei

Wow, wat heb je toch een schitterende collectie stoffen en wat een mooie kast heeft hij gemaakt, mijn complimenten aan Frankie!
Maar jij hebt ook weer twee prachtige creaties afgemaakt, daar zullen ze maar wat blij mee zijn!
Knuffel
Lida

Sabine.v zei

Allemaal opgeruimd en netjes en dat zal weer aanzetten tot nog meer creativiteit zeker? Proficiat aan de handige Franky. Miet en Linda zullen in de wolken zijn. Ach wat zitten die beertjes daar mooi te wezen. Veel groetjes!

Jasmijn zei

Zooo dat ziet er allemaal netjes uit. Ook de latere foto's heb ik al kunnen bewonderen. Mooi hoor dat alles zo netjes staat.
En wat een leuke tassen! Mag ik vragen waar je het patroon van de boekentas vandaan hebt?
Groetjes van ons allemaal

yvonne zei

Wauwwwwww!!!!
Ik zit te kwijlen!!!!
Wat een prachtige kamer en wat staat er veel om te aaien!!!!!!!

Een reactie posten