maandag 28 november 2011

goeie morgen het nadert, nee dit is geen foto van dit jaar , het zal maar na deze week zijn, dat ik de quilts ophang, maar het brengt menig al in de sfeer hé! Deze morgen is de kaft van de blokkenboek 40/40cm reeds klaar nu rest enkel nog de bladen en opbergzakjes erin te verwerken, de 3 rollen zijn zo goed als klaar, ze zijn in mijn plaids gelijmd,moeten enkel straks nog vastgenaaid worden, de lintjes op uiteinden mooi afwerken en de speldenkusjes aan beide zijden erin  en klaar is kees . De twee filterzakjes knippen en voorzien aan de buitenzijden van tekeningen om te borduren en applicatie. Deze kunnen dan morgen afgewerkt worden, en dan rest me nog de halssnoer maar daar zijn de voorbereidingen reeds klaar. Dus alles in orde. Dus Katrientje,José, Inge, Gudrun, Sabine en Marina  jullie aanvragen zijn met vriendschap en liefde gemaakt en vrijdag kunnen jullie er alvast van genieten!  Ik wens jullie allemaal een nieuwe start van de week vol veel creativiteit , gezondheid en vooral veel vriendschap..............................

3 reacties:

Lida zei

Wat heb je het druk! Maar zo te horen gaat het nu heel voorspoedig en kun je vrijdag op de bee de bestellingen afleveren!
Je muurtje ziet er echt schitterend uit, ik ben er weg van, ben benieuwd naar wat er dit jaar allemaal op komt! Knuffel
Lida

Carine zei

Ben nog eens aan het ronddarrelen op je blog en zag daar Leon staan ;-) ik dacht meteen dat is een heer voor ons ...(ze heeft geen naam) Als je op mijn blog kijkt bij pagina "Mam´s Beren" zie je ze. Ja, ze staat er ook zo mooi als Leon en ja ik ben weer aan het koppelen ;-)
Leuk he al die kersthebbedingetjes, ben er ook gek op.

Lieve groetjes
Carine

Anoniem zei

ik kijk er al naar uit!

Een reactie posten