zondag 6 november 2011

Gisteren Hobby beurs in Aardenburg, geen grote bedoening maar wel heerlijk om te doen, we mogen tevreden zijn , een geslaagde dag. Chrisje en ik waren dit jaar alleen ,maar we hadden de spulletjes van ons Leentje ook bij . Ook zij zal tevreden zijn, we deden ons best. Maar toch misten we haar! Pol heeft een lelijke val gedaan, en zijn heup zit volledig los, dus dit wordt weerom de zoveelste tegenslag voor dit gezinnetje. Leentje en Pol hierbij sterkte gewenst. Deze wensen gaan ook uit naar Sonia , die verscheen gisteren met haar hand volledig ingezwaggeld , had er niet beter op gevonden om haar hand op haar vuur te leggen,  was weerom met haar gedachten ergens anders.... maar van spoed naar Aardenburg, zotter kan niet , maar was er van aangedaan hoor! heb ronduit gekletst .....samen met haar ventje Marijn ze kan niet rijden , want het is haar rechterhand (maar volledige hand met uitzondering van haar duim!! hoe is het mogelijk, meisje ik heb met je te doen hoor.  Nu verder wie mocht ik zoal begroeten....Marie-Jeanneke met Christientje Hostens, wat blij was ik hiermee , Marie-Jeanneke zag er goed en blij uit, maar ze is ook een positieve persoon. , Marleentje (bij de Lander) Monique, Rita , en nog mensen van het Retrachement, Poperinge was vertegenwoordigd door Katrientje P en José, Inge D'heere kon niet uit de voeten, met haar rugpijn, bij deze Inge rust vooral veel ,maar toch bedankt om aan me te denken.Veel beterschap gewenst!Nadientje Lefevre mocht ik begroeten samen met haar man en kleinzoon, en tante Alicia, Zoé enArne.  Aan alle mensen bedankt om te komen en ook aan iedereen voor jullie inzet. Het is heel fijn om jullie te kennen en de vriendschap die jullie betonen gedurende elke dag.....;Hier enkele sfeerbeelden van het volledige kraam van zowel mijn , crisje en Leentje haar werk.  Hieronder ook nog twee foto's van José en Katrien(scrappatch.blogspot.com kun je mijn foto zien in een schort die door vrienden is gemaakt! ....

5 reacties:

Lida zei

Ik had zo graag willen komen, maar helaas de migraine laat zich niet helemaal onderdrukken, zit nu vol met medicijnen even weer wat te bekijken!
Ben weg van je kraam en ik hoop dat je ons nog de gelegenheid geeft om wat je over hebt te bekijken en misschien kunnen we dan nog een leuk cadeautje uitkiezen! Fijn dat het geslaagd was, knuffel
Lida

Guusje, zei

Wat een geweldige en gezellige kraam hebben jullie. Wat vervelend voor al die zieke dames, ik wens ze allemaal beterschap. Hoop dat jullie ondanks alles toch een geweldige beurs en dag hebben gehad.

Sabine.v zei

Het was een geslaagde dag zo te lezen. Ben toch zo blij voor jij en Chrisje. Enne spoedig beterschap aan Pol en Sonia! Tot ziens hé.

marina zei

I hope it was a very successful day! It would be lovely to visit and see all your treasures that you have made!

katrien zei

Je kraampje was super.

Een reactie posten