zondag 18 september 2011

goeie zonnige zondag , bij ons een autoloze zondag in stad Brugge centrum! Braderie in de lange straat  en ze treffen het met het mooie weer. Hier zoals beloofd de 7 lapjes van week 2 voor onze 365 " Vrolijke Lapjes project"  Nog  heb hondje  en de mijn "Tweety" balpennen  in, deze kun je aan je broeksriem hangen of aan een ritssluiting van je handtas als tevens met een schuif nijper in je bloes of -hemd of schort zakje alsook te bevestigen op je kaft of boek.  Nu ga ik verder met de rest want er wacht nog een lijst met verschillende projecten ,Leuke geschenkjes voor Kerst- , Nieuwjaar- of Verjaardagsgeschenk of zomaar........hoeft niet altijd duur te wezen, klein maar fijn kan ook..... Nog een leuke creatieve dag verder  .................morgen eventjes niet moet naar de arts in het ziekenhuis , ik hoop met een spuitje of pilletje ervan af te komen ,mocht het toch een OP. worden dan moet hij het een weekje uitstellen tot na Poperinge en de Bee bijeenkomst bij Gudruntje(Guute). Dit laat ik niet liggen.

8 reacties:

Anita - Vlijtige Handjes zei

Leuke lapjes Carine. Ik herken wel wat stofjes van hier in de la. De hangertjes zijn ook schattig! Fijne zondag en veel succes deze week in het ziekenhuis.
Groetjes Anita

Guusje, zei

Wat een mooie lapjes en kleine dingetjes. En jij ook een creative dag gewenst en morgen sterkte in het ziekenhuis.

tiny zei

Wat handig een balpen die je ergens aan vast kunt klikken. Mooie lapjes hoor en sterkte morgen.
Fijne zondag Tiny

AnitaS zei

Mooie lapjes. Hier helaas de ene bui na de andere. Sterkte voor morgen.

Lida zei

Gave lapjes weer! Je kunt hier ook wel een Victoriaanse van maken! Ik vind ze echt geschikt daarvoor! Leuke dingen er weer bij, wanneer ga je het verkopen en schrijf ook eens op waar precies, er zijn vast een hoop mensen in geïnteresseerd! Succes met je artsenbezoek en veel plezier bij Guute! Knuffel
Lida

lia zei

Wat een mooie lapjes,nou daar kun je wel wat mee en leuke kadootjes heb je gemaakt,de ondergrond een prachtig wit op wit kleedje,is het boutis of doorgequilt?
Veel sterkte in het ziekenhuis morgen.
Groetjes Lia

Berna zei

Mooie lapjes en hangertjes.
Sterkte in het ziekenhuis en groeten aan Gudrun.

katrien zei

Wat een mooie dingen heb je gemaakt.
Sterkte in het ziekenhuis en tot vrijdag.

Een reactie posten