woensdag 29 december 2010

Goeiemorgen,

Heb zojuist de " Charm" stofjes geknipt om ze deze' morgen naar mijn partner te verzenden; Heb mij bij Crea-Marcha ook aangemeld voor de volgende . Bij Katrien eveneens aangemeld voor de "Hartjes-ruil" Vind dit geweldig. Niettegenstaande mijn andere projecten ,doen we dit ertussen door. Vandaag werk ik deze namiddag verder aan mijn berenquilt blok 3 en teken ik mijn Kerstgeschenk van Kathy van De Lander door, een heel mooi sticherie-deurhanger. Prachtig. Heb ook gisteren 5 klosjes ineen gezet en aaneen genaaid,de rest is voor zaterdagmorgen! Toon ze jullie wel! .......Dit is mijn Crazy-qiuilt verwerkt met kant, oude kant en de boord is volledig met een Ton sur Ton brede kant afgewerkt. De sticheries doen de rest. Hij is 1.40/1.40m

6 reacties:

quilting Jeannet zei

Hee, wat leuk Carine, ik heb me ook voor de hartjesswap aangemeld bij Katrien. Ik vind je crazy quilt erg leuk, vooral met dat kant er in verwerkt.

Heleni zei

Oh, prachtig quiltje. Leuk met het kant er in verwerkt...

groet Heleni

katrien zei

Mooie crazy quilt.Succes met je projecten.

tiny zei

Mooie crazy quilt met dat kant.

Lida zei

Wat een schitterende quilt, ik hou van de verwerking van kant in een quilt en ik ben dan ook weg van crazy quilten, heb zelfs al eens een crazy speldenkussen gemaakt (volgende maand in Quilt enZo!) en nu ik de jouw zo zie, dan denk ik dat ik die in mijn "Nog te doen" lijstje zet! Heb je de siersteekjes met de naaimachine gemaakt? In ieder geval helemaal mijn smaak!
Ik wens je nog een heel fijne jaarwisseling, lieve groetjes
Lida

yvon zei

Mooie warme kleuren Carin.... Leuk dat elke crazy weer anders wordt.

Een reactie posten