maandag 6 december 2010

goeie morgen, Weer een nieuwe week die zich aanmeld Vandaag is mijn ventje 60jaar, gisteren hebben we het met zijn broers en zus en de kinderen gevierd, allé koffie, gebak een voor de willende een drankje.Beter of niets.
 Op het programma eerst, boodschappen doen in stad , deze morgen en in de namiddag met de Sunbonnetjes die door het koude weer komen, de wekelijkse Bee. Het wordt deze week een hele drukke week, ik zet me dus schrap hoor!.Deze namiddag werken aan nog een paar kerstgeschenkjes tegen woensdagavond en dan verder werken aan mijn Tail Feathersblokken, sta nog eentje achter, ....dit was het voor nu en tot deze avond of morgenochtend! Leuke dag verder. Katrien alvast bedankt voor je reacties.Dit is de quilt die we voor Anniek maakten met verschillende patchworksters ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van haar winkel.

1 reacties:

Lida zei

Prachtige quilt en wat een prachtige cadeautjes heb je voor mij gemaakt, ondanks dat je zo druk bezig bent! Nogmaals hartstikke bedankt, ik ben er heel blij mee! Groetjes
Lida

Een reactie posten