woensdag 2 oktober 2013

Nog wat fotos van bezoekje in Naaldwijk en een mooie Affo van mijn vriendin...;

Goeie morgen, dames  ik hoop dat we de zon vandaag nog te zien krijgen, want het is aan de frisse kant. Niettemin wil ik jullie nog een paar fotos meegeven. De eerste twee zijn ons bezoekje aan de Quiltfair in Naaldwijk. Nicoleke en ik hebben er ons de ogen de kost gegeven en de geldbeugel op laten gaan... Wie kan nu weerstaan aan zoveel moois... ik ..dus .. niet hihi... maar ook kwamen we mijn Vriendin Lida tegen die deze fotos nam. Ze trakteerde ons met een kopje koffie .

De quilt is een affo van Lida die ze vorige week meehad naar het quiltweekend in Nieuwerkerke. Vond dat jullie hem zeker mochten zien, misschien stond hij bij haar eerder op haar blogje toen ze eraan werkte. Ik vind hem zo super!! Zowel het patroon als de kleurkeuze...nietwaar!
Vandaag verder werken aan mijn project en wat spullen maken die mij gevraagd werden...Deze namiddag ontmoeting met groepje vrienden om samen wat te kletsen, maar niettemin ook mijn steekjes niet vergeten!
Ik wens jullie allen een fijne dag toe vol geluk en plezier en voor diegene die kunnen naaien ...heel veel steekjes .....tot later

3 reacties:

Johanna Faber zei

Wat een heerlijk dag hebben jullie gehad
Fijne dag groetjes Joke

Lida zei

Wordt vast weer een gezellige dag! Veel plezier, knuffel
Lida

katrien zei

Leuk uitje heb je gehad.

Een reactie posten