dinsdag 1 oktober 2013

Bezoek van mijn quiltvriendin uit Nederland Lida en Ingrid van Tuyl,....

Hallo dames vorige week vrijdag bezoek gehad van  Nederlandse vriendin Lida, en ook Ingrid van Tuyl was van de partij. Heerlijk weerzien, Lida had voor mij een mooie doos mee met zelfgemaakte handwerkjes in verwerkt, maar in de zelf zaten nog vele kleinere maar even mooie handwerkjes, onder andere een schaartje met blokje, een rozendoosje met twee mooie rozen mokken erin, twee beugelsluitingen, dmc houten houdertjes, een zilveren omgebouwd tot speldenkussentje servietring, 2 kanthouders met witte en oud roze kant,.

Heb ze ook goed ontvangen met kop koffie of thee, daarna middagmaal, een paddenstoelen soep, gevolgd door witloof met ham in kaassaus in de oven met krokketjes. Voor dessert kon je een kop thee of koffie drinken met mignardises.

Na wat geklets en getoon van werk, reden mijn vriendin Lida en Ingrid naar Nieuwerkerke bij Dranouter voor het jaarlijkse quiltweekend en dit voor de 10de keer dus een jubileumjaar ! . Ze hebben het zeker naar der zin gehad, helaas kon ik er dit jaar niet bij....maar in gedachten was ik bij iedereen en geniet dat ze het goed gehad hebben.

Ik wens jullie nog een zonnige dag toe veel steekjes en vooral een zonnige glimlach , dat is belang voor onze gezondheid en algemeen welzijn!  tot later .....

3 reacties:

Lida zei

Ja het was een heerlijke ontvangst en wij voelden ons heel welkom en hebben van je maaltijd genoten! Het was zo fijn je weer te zien en nu hoop ik maar dat we elkaar weer snel kunnen weerzien! Knuffel
Lida

carine zei

Lida, ga je naar Veldhoven? Wij gaan op vrijdag 18oktober

Anoniem zei

Wat jammer dat je niet mee kon. Maar je bent wel verwend, mooie cadeautjes

Een reactie posten