dinsdag 28 mei 2013

Vandaag op naar Groede, quilttentoonstelling en binnenkort terug naar Dreischor"De Quiltster" ...........

uur mi
Vandaag samen met Annemie , Nicoleke naar de quilttentoonstelling in Groede, een bezoekje aan De Parel is hier dan ook meegenomen..... ben benieuwd naar al dat moois van de dames!

Weldra staat er ook een bezoekje aan De Quilster, gepland , Marcha is reeds op de hoogte van onze komst door Nicoleke. Je bent er altijd goed ontvangen in een onbevangen sfeer. Kijk er al terug naar uit!

Hier een foto van onze eerste workshop die Nicoleke en ik volgde bij haar. Fijne dag gehad.
Vrijdag dan een bezoekje brengen aan Sophie in Varsenare, voor een Trunckshow van Petra Prins en de voorstelling van haar nieuwe boek , deze mocht toch niet ontbreken in mijn kastje...hihi en jawel gesigneerd als dat niet mooi is om naar uit te kijken. Het kopje koffie  en de ontvangst gebeurd uiteraard door Sophie...dit doe ik samen met mijn hartsvriendin Ghislaine en Nicoleke.

Verder gisteren een beetje gewerkt aan mijn Sweet Summer, maar helaas een blok losdoen, want verkeerd aan elkaar gezet! dus de processie van Echternach is terug aan de gang twee stappen voor en drie achteruit.......dat is een quilter zijn hé!

Nu ga ik jullie laten, mijn vloer is droog en ik kan dus weer aan de slag , eerst een ontbijtje daarna nog  mijn aangifte belastingen klaarleggen, misschien nog voor 9 uur mijn strijk doen, gisteren lekker gedroogd buiten... vervolgens de stof halen om Cis haar tasje te maken en dit nog vlug deze morgen afwerken want rond 11u komt Nicoleke en dan  is patchen tot de middag om dan na het eten ons klaar te maken voor onze uitstap tegen 14.00uur. Dus nog een fijne zonnige steekjes dag en tot de volgende ik doe mijn best jullie op de hoogte houden.......1 reacties:

Lida zei

Wat gezellig en ben zo benieuwd naar wat jullie hebben gemaakt! Hier wordt ook regelmatig achteruit gewerkt, ach hoort er gewoon bij toch! Maar wij zijn doorzetters en dus komt het af! Heel fijne dag met een hoop steekjes, dikke knuffel
Lida

Een reactie posten