zondag 26 mei 2013

Bezoek Terneuzen, quilttentoonstelling Diamonds quilters, Brugge tentoonstelling Crazy quilters ...de moeite hoor!!


goeie morgen dames , vrijdag een bezoek gebracht aan de mooie quilttentoonstelling in Terneuzen van de Diamonds-quilters . Dames proficiat! de lokatie was prachtig en werden omringt door De Parel uit Groede en Quiltshop Leur uit Leur. Ook konden we genieten van een drankje  , er werd ook een mooie quitl verloot , waar we op de uitslag dienen te wachten. Natuurlijk kwamen we veel bekenden tegen, zoals Liliane uit Sluis, en Linda, Marleen van der Linde, alsook Mietje Verbeke en vele anderen niet op de foto.

Zaterdag dan naar de tentoonstelling van de Crazy quiltgroep uit Brugge. Hier twee mooie quilts uit velen , beiden van Jeannet Naert, mijn vriendin, de eerste quilt is er eentje die ik haar bijbracht en de tweede is er eentje die ze volgde in de Gobelin, is dit niet mooi? De quilts van Annemie, magda, Joan en vele anderen van de groep waren subliem maar zou teveel zijn om te tonen... de moeite om naar toe te gaan, jullie kunnen er vandaag nog heen.... een ideetje?

Geniet van jullie zondag en morgen vertel en toon ik spullen waar ik mee bezig ben .....toedeloe

3 reacties:

marina zei

what beautiful quilts!
I love the baskets they are so gorgeous
Looks like you enjoyed yourself too.

katrien zei

Heb de beide tentoonstellingen ook gedaan op vrijdag.

Gonny zei

Ik ben zaterdag met op bezoek gegaan bij mijn broer in Terneuzen en we zijn samen gaan kijken. Ik dacht al met je laatste twee foto's: Heb ik wat gemist? Er waren zoveel quilts dus dat had gekend maar ik begrijp dat ze ergens anders hingen. Helaas had ik vandaag andere verplichtingen en ben ik s'avonds weer naar huis gegaan.....

Een reactie posten