zaterdag 16 februari 2013

Verslagje Parijs L'aiguille en Fête 2013

hallo Dames gisteren met 57 dames naar L'Aiguille en Fête in Parijs. Nieuwe lokatie, was benieuwd. Onze dag begon heel goed, we werden aangenaam verrast op 2 lekkere boterkoekjes voor ontbijt met koffie gemaakt door onze chauffeur Dirk. Verwelkomt werden we door Sabine  geruggesteund door Sonia. Na iedereen opgehaald te hebben , vertrokken we richting Parijs. Voor iedereen had ik een klein geschenkje gemaakt , het is wel Valentijn weekend hé! nl. een leuk speldenkussentje. en een zakje met snoepjes gesponserd door Nicole Aerts.

Het werd een drukke dag met heel veel mensen , ik spendeerde wat aan 2 patroontjes van Marie Suarez, 1 boek en de Quilt Country. Ook nog een snijmal voor mijn Sizzix gekocht nl. mal van gebogen dresden plate.

De lokatie vond ik persoonlijk niet zo aangenaam als de vorige lokatie van de beurs en ook verschillende winkels waren niet meer aanwezig , wat ik jammer vond. Zitgelegenheid was ook minder dan op de andere lokatie. maar het was hun eerste maal , denk dat het kinderziekten zijn.

Terug op de bus hebben we heel wat afgelachen , Conny , Christje Dreezen, Nicoleke, Nadientje Lefevere ,Ghislaine, Mieke Duyk en ook Hilde  en Sybille, Marina Florin van de hoppequilters waren aanwezig en leden van de Samplers, ook de Breiclub van Harelbeke, Ingrid (leerkracht van bij De Lander) enz...Toffe mensen

Bij de terugreis trakteerde onze chauffeur ons nog op een Parijse City-trip. heel mooi, allen moe maar voldaan zijn we veilig terug naar onze bestemming gebracht, waar we dan huiswaarts keerden. Ik bedank hierbij,speciaal Dirk, Sabientje, Sonia en ook Nicole en haar man Marc om ons veilig thuis te brengen. Tot volgend jaar maar dan  naar Nantes. hé!

6 reacties:

Annelies zei

Wat leuk dat je er bent geweest !

Lida zei

Wat een heerlijke dag, maar je zult wel doodmoe zijn! Nu lekker bijkomen en genieten van je steekjes, knuffel
Lida

katrien zei

Fijne dag hebben jullie gehad.

AnitaS zei

Wat een leuke dag zo met zijn allen.

Sabine.v zei

Leuk om te vernemen dat iedereen heel tevreden was. Ook uw speldenkussentje met klosje garen werd heel erg gewaardeerd. Nogmaals dikke merci voor uw medewerking aan deze geslaagde dag! Tot ziens!

Monica zei

Wat zal dat gezellig zijn geweest zo met zijn allen. Ga je komend april naar Nantes? of volgend jaar?

Een reactie posten