zondag 24 februari 2013

Supergoof-Trunck-Verslagje Wetteren 2013

Hallo dames, niettegenstaande mijn drukke bezigheden, wil ik je dit verslag niet onthouden. Helaas stopt Ingrid- Supergoof  met de Trunck. Dit is welliswaar een belevenis en intens meeleven met de verhalen die ze aan, de hand van haar quilt vertelde. Haar warme stem sprak velen onder ons met verstomming, de mooie verhalen soms heel droevige maar bestaans des levens, kwamen onze gemoederen los.

De vele mooie quilts die van tafel tot tafel doorgingen konden we van dichtbij bewonderen over haar begin van haar quilts tot heden. Stuk voor stuk de moeite waard. Ze vertelden ons over wel en wee en dat merkte je ook bij kleur en stoffengebruik.

Deze dag heeft bij mij persoonlijk een zeer sterke invloed achtergelaten die ik zal koesteren tot eind mijner dagen, want zeg nu zelf . Zonder schroom of taboe alles meegeven met anderen, maak sommige onder ons heel nederig en klein. Welliswaar met de nodige humor en zonnige lach en kwinkslag vertelde Ingrid haar verhalen, zoals ze ook op haar blog doet.

De Zonnedekens, hadden spulletjes mee om te verkopen, zodat ze verder kunnen gaan met hun werk. Natuurlijk konden we niet nalaten deze te steunen.
Ook twee winkels waren vertegenwoordigd waar we natuurlijk ook de euro's neertelden, welke quiltster kan het nu nalaten om geen lapje, draadje of kantje mee te nemen.

Het gebak, appelwijn, lekkere taart en thee of koffie ronden deze dag af. Alsook werd er nog door de winkels gesponserd voor een tombola net voor het naar huisgaan.

Waarna voldaan ieder de weg naar zijn huisje vond.

Bedankt aan Marina Braekman  en de leden van de Zonnedekens, maar last but not least "Supergoof" voor deze prachtig namiddag.

In de voormiddag zijn Nicoleke en Marc haar echtgenoot en ik , samen naar Van Leuven (stoffen) geweest , waar menig lapje is meegenomen, om daarna van een lekkere maaltijd te genieten.

Bedankt ook Nicoleke en Marc om me mee te nemen en voor het gezelschap.
Ik hoop  dat jullie van dit verslagje genoten, en nu vlug aan de slag om mijn kippetjes te maken, als ik niet meer gestoord word door onverwacht bezoek of prettige gesprekken. Nog een fijne sneeuwzondag en tot weldra met werk van mezelf.......

11 reacties:

AnitaS zei

Mooi verslag heb je er van gemaakt. Je hebt er duidelijk van genoten.

Lida zei

Wat een heerlijke dag heb je gehad en ja zij is zo bijzonder en open, dat maak je niet vaak mee en daarom zijn haar verhalen en haar quilts uitzonderlijk! Nu lekker genieten van je nieuwe aanwinsten en je steekjes, knuffel
Lida

Annelies zei

Klinkt erg leuk en gezellig !

Sabine.v zei

Bedankt voor het verslagje. 't was duidelijk genieten hé..

Monica zei

Leuk jouw verslagje te lezen, het is vast heel gezellig geweest

Ann zei

Hoi Carine,
Het was inderdaad een leuke dag met een gouden randje hé?! Alles was goed georganiseerd en de verhalen die Ingrid wist te vertellen ...
Jammer dat ze er inderdaad mee stopt want ik had stiekem gehoopt om nog n's een keer te gaan (in België wel te verstaan).
Groetjes,
Ann

Anoniem zei

Goed te horen en te lezen dat jullie ook zo genoten hebben van deze dag. Groetjes Wilma

Elly zei

Fijn dat je zo genoten hebt, dat heb ik ook bij haar show. Zeker inspirerend.

tine zei

Ik was er ook bij (zat aan jou tafel)en ik heb ontzettend genoten van alle verhalen en al die mooie quilts die we mochten van dichtbij bewonderen. Mijn favorietje blijft de quilt met de ooievaar.
groetjes
Gratienne.

marga zei

Wat leuk om te lezen dat jullie zo genoeten hebben.
Ik ga ook ergens in april en als ik dit verslag lees krijg ik er aleen maar meer zin in.
Groeten
Marga

Lee Prairie Designs zei

Beautiful work...thanking you for sharing your day and delightful post!

:) Carolyn

Een reactie posten