donderdag 31 januari 2013

Wat nieuws en voornemens.....zin om te lezen over min intenties?......welkom

hallo dames,
Gisteren een schitterend les gehad bij Gobelin, samen met andere quilt-vriendinnen voor de laatste dagen van Januari afgesloten met een hapje en Bubbeltje ,pralientje. Moet kunnen hé. Heb me opnieuw laten verleiden om een mooie sticherie-patchwork quilt te maken van Red Brolly "Sweet Summer" enkel het blauwe gedeelte aangepast. Vind deze combinaties altijd iets vernieuwend hebben omdat je je eigen inbreng er kan insteken, buiten de kleuren, ook de stekencombinaties aan te passen aan je eigen noden en gevoel. Dit is leuk aan patchen.

Ook vandaag op visite bij een quiltvriendin waar we nog wat spulletje voor een goed doel maken samen met mijn dochter . Ook na veel kletsen nog tijd voor een beetje werk aan onze eigen spulletjes? Wie weet? we zien wel.

Morgen ga ik niet bloggen, want s'morgens gaan Zentanglen en in de namiddag met mijn vriendin Ghislaine naar Jeannette Naert, om haar blaadjes voor een quilt die ze van mij leerde af te werken, zodat ze deze daarna kan sandwichen quilten en afbiezen. Deze kan ze dan showen op de open deur dag in het Hof van Watervliet bij de dinsdag groep van Joan.
Het zal een hele mooie zijn, want ze werkt ook heel precies, daarom leer ik het haar graag en leen haar mijn werk uit. Leuk hé , je ziet het dan ook eens door een ander afgewerkt, enkel de patronen worden niet doorgegeven, ik teken deze uit. zo blijft het een minder gespreid stuk.

Nog eens een quilt tekenen voor de Sue Bonnets , enkel voor deze groep , dan zullen ze ook een eigen creatie hebben want enkele stukken moeten zelf ingevuld worden, ben nog aan het brainwachtjen hoe ik hem ga creëren, maar heb wel nog wat tijd, want februari is een hele drukke maand, trunck, bee, beurzen, ik wens jullie nog fijne dagen toe en hoor jullie dan misschien op maandag.....tot dan Carine

4 reacties:

Lida zei

Heel fijne dag vandaag en succes met de steekjes! Geniet van elkaar en het weekend, knuffel
Lida

AnitaS zei

Je hebt allemaal leuke dinge in het vooruitzicht. Veel plezier.

Gonny zei

Druk, druk, maar lekker veel met de hobby's.

katrien zei

Wat ben je weer druk bezig.

Een reactie posten