maandag 28 januari 2013

Nieuwjaars-Bee feest van de Sue -bonnets

goeie avond dames, zaterdag was er een nieuwjaarsbee voor de Sue Bonnets het jaar 2012 zijn we met zijn allen bij elkaar gekomen, hebben lief en leed gedeeld alsook talrijke affo's en mooie verhalen gehoord. Het is een vaste en gezellige bende.  Ik toon straks nog een paar foto's maar mijn PC wil er geen meer geven .  Je ziet de tafelschikking en wat we knabbelden, toch een gedeelte. Desserts en dranken niet bijgerekend Starten rond 10.30uur tot 18.00uur . Ieder, heeft het naar hun zin gehad maar tevens goed gewerkt, want in de namiddag allen steekjes gemaakt.
mijn Sizzix- gedemonstreerd, gemakkelijk en praktisch, zou hem niet meer willen missen.
Dan luisteren en kletsen met een glaasje cava en wat knabbeltjes tot iedereen toegekomen is, om dan rond 12.15uur aan de maaltijd te beginnen. Tussen de steekjes door rond het vieruurtje appeltaat en ijs/slagroom . koffie en thee was er doorlopend.
De dag begon om 10.uur/11uur met Cava, fruitsap of andere drank met knabbeltjes
                                        12.30uur  Koud buffet, vlees, vis , kaas plateau en groentjes , sausjes,
                                                         frans brood,rozijnenbrood.en petit gervais
                                        13.30uur  Bee
                                        15.15uur  Warm appelgebak met ijs en slagroom
                                                         Thee, koffie, water, spuit, cola , fanta, fruitsap

                                        16.30uur eerste mensen naar huis door het weer
                                        18.15uur de laatste mensen de deur uit.

Allen waren tevreden over hun dagje en hebben genoten om eens tesamen te quilten, en ook te kletsen,lachen . Een klein aandenken van deze dag was hier dan ook op zijn plaats.
Nu op naar het eerste deel van 2013. Eerst naar Parijs, vervolgens naar Wetteren Supergoof, Creativa Brussel , Quilttocht op de oosterschelde , en nog zo veel meer.
Hier nog enkele foto's van de kerstbee die door Katie ( De Lander ) werd verzorgt in het sportcentrum te Jabbeke . Ook talrijke aanwezigen en veel gelachen, genaaid , bijgeleerd want dat doet ieder zo.
De rest van de fotos volgen na deze blog

2 reacties:

Sabine.v zei

't Was allemaal top ! Bedankt voor de gezellige bee. Mooie foto's. Iedereen is er ondanks de grote sneeuwval toch doorgekomen en is heelhuids weer thuisgeraakt. Tot binnen 14 dagen hé.

carine zei

ja sabientje het was heel gezellig en dat deed me plezier! Jullie ook bedankt voor alles, vriendschap en steun en tot over 14 dagen hé

Een reactie posten