dinsdag 9 augustus 2011

Goeie morgen allemaal, eindelijk ben ik er weer met een foto van de reeds gemaakte spulletjes voor mijn verkoop in Aardenburg op 5 november 2011 in de Sint-Barbara kerk . Het geurzakje bestaat uit 3 kussentjes met de hand geborduurde lavendel , kant en lintje voorzien van een lavendelkleurig roosje. (verse lavendel  in zakje)Leuk voor de badkamer,toilet of gewoon in huis te leggen . Aardbeitjes om  je spulletjes aan te kleden.  Vogel of handje "Jules" stander waarom je tot 12cm hoog klosjes kunt voorzien, vingerhoeden schaarhouder . In hout en voorzien van afgewerkt hartenlintje. Er volgen nog een poes en nog iets ....ook zullen er nog tasjes om klossen op te bergen zijn , en kerst deco. Je ziet werk zat .......Geniet ervan om de foto beter te bekijken klik er gewoon eventjes op. Ik wens jullie allemaal een fijne en creatieve dag toe en tot..........

9 reacties:

Annelies vdB zei

Dat zijn al leuke spullen om te verkopen ! Fijne dag.

katrien zei

Leuke dingetjes om te verkopen.Succes nog en een hele fijne dag.

Cisca zei

Wat een leuke dingen maak je, Carine. Leuk, die ene met Jules erop, Handig dat je er meer klosjes op kunt doen, èn er je schaartje en vingerhoed ook kwijt kunt. Die kleine heb ik ook en die staat bij mij als ik zit te quilten. Mooi schaartje!
Groetjes, Cisca

Lida zei

Ziet er stuk voor stuk gaaf uit! Dat zal straks wegvliegen van jouw kraam!Je gaat lekker! Fijne dag, dikke knuffel
Lida

Anita - Vlijtige Handjes zei

Gezellig!! Daar ga je vast de blitz mee maken.

marina zei

they look lovely Carine!

Mascha zei

Je hebt leuke spulletjes gemaakt om te verkopen.
Groetjes Mascha

Guusje, zei

Wat een leuke spulletjes heb je gemaakt. Die moeten wel goed verkopen.

Lee Prairie Designs zei

Carine, I am sorry to bother you again but I thought I saved your email adress in my contacts and when I tried to email you today I must have made a goof!!! :(cause I did not do it! For the 3rd time please send me you address.

Love your birds and strawberries! Hugs, Carolyn

Een reactie posten