donderdag 12 maart 2015

Vandaag is het zover! Vierdaags quiltweekend Nederland Putten ..;so here we come

Vandaag is het zover! Het quiltweekend naar Putten NL. Samen met Marc en Nicoleke naar de plaats van afspraak namelijk Marina Braekman in Kalken... van daaruit gaat het richting quiltweekend samen met nog een andere dame. Maar eerst nog een patchworkwinkeltje bezoeken Schering en Inslag , daarna in het restaurant ons middagmaal, en richting Verblijf......naar 49 dames!!!!!!

Deze morgen heel vroeg mijn hobbyruimte opgeruimd en gestofzuigd , de snijmatten klaargelegd voor de quiltvriendinnen die naar de Bee komen....er is ook in de avond bee ...wordt een hele drukke week , dus nu eventjes voor mezelf werken zodat ik toch iets bijgeschaafd ben, de verrassing voor de leden van het quiltweekend mee, alles gecheckt en nog een pijnstiller een nieuwe Voltapatch geplaatst zodat het dragelijker wordt. Reeds beter maar nog niet helemaal e, komt goed met wat voorzichtigheid hé.

Maandag een foto en verslagje over dit gebeuren......ik wens jullie een fijn weekend , geniet er  van en  en ik verlaat jullie met Fonske en dit uilenspeldenkussentje, die helaas ook voor goed doel is weggegaan ....zo tot dan.....knuffel

4 reacties:

Wilma Kuin zei

veel plezier!!!
:o)

Cisca Heiden van der zei

Heel veel plezier dit weekend, geniet ze!
Groetjes, Cisca

Saskia Smit zei

Wat een supergave speldenkussen!!! Heel veel plezier.

Johanna Faber zei

Veel plezier
Fijn weekeinden vanuit Zweden

Een reactie posten