maandag 16 september 2013

Wat nieuws, enz..........

hallo, een nieuwe week is aangebroken, het wordt er eentje met veel regen, de keerzijde is dat het een patch of quiltweekje kan worden, ten minste voor de mensen die niet te vermoeid zijn na St.-Marie Au Mines ! Ik hoop dat jullie er van genoten hebben en mooie dingen hebben gezien, de stand van Christel van Sagorello zag er veel belovend uit!. Hoop dat ik er volgend jaar naar toe kan, maar afwachten.......Hier een opbergtasje die ik maakte.

Zaterdag toch tevreden over het verloop in Breskens niettegenstaande  het weer. Viviane en Liliane kwamen langs vanuit Sluis en Brugge, waarvoor dank, maar ook de Nederlandse mensen waren van de partij. Helaas gingen er geen quilts uit , daar Rita op reis was en het normaal haar quilts waren die er gingen. We weten dit dus voor het volgende jaar!

Ook dank aan de organisators van deze dag,en Nicoleke en Marc want we werden verwend met koffie , bouillon, thee , wafels  zodat de innerlijke mens ook verwend en verwarmd werd.
Ik wens jullie allen nog een fijne week toe , van zodra ik de fotos van Breskens heb dan toon ik ze jullie...... tot weldra.......

2 reacties:

Lida zei

Wat een lief opbergtasje is dat, ik hoop dat je toch goed hebt verkocht en nu lekker bij de kachel genieten van steekjes! Tot gauw, knuffel
Lida

AnitaS zei

Mooi opbergtasje is het. Veel handwerkplezier deze week.

Een reactie posten