woensdag 19 juni 2013

Tentoonstelling van een medequiltster Annie Troch, Brugse Vrije , Burg (naast bevolking) Brugge, heel mooie en gratis toegankelijk!

hallo dames , gisteren naar de tentoonstelling geweest van een van de medequilters. Annie Troch
hele mooie expressies die geschilderd werden vanuit eigen ervaring en bezieling  van haar leven.

Mooi en terzelfde tijd ontroerend , was ingenomen met het werk ADEM, deze dat het loslaten van het leven betekent , de laatste adem die men laat voor deze aarde te verlaten. heel  sereen maar toch vol waarde.(2de werk)

Ik hou van  zee expressies maar bij het eerste deed me dit denken aan een persoonlijke ervaring  . Ik omschreef aan Annie , Het licht aan het eind van de tunnel zo vredig en mooi.
Het derde  een mooie zee in al zijn omvang, baren  van de zee, het eind van een mooie dag en een vredig gevoel , blij deze te hebben beleefd.

Annie , heeft heel vele werken  in aquarel, als olieverf samen met textiel en andere elementen toegevoegd in haar werk, klassiek als moderen expressies.
Heb een paar kleine aquarelkaartjes gekocht en een klein aquarel in montage gekocht.

Deze tentoonstelling is gratis toegankelijk in het Brugse Vrije alle dagen van 10 tot 17.00uur
in Brugge. van 16 tot 30 Juni 2013  Het is gelegen op de Burg  te Brugge ( naast de Bevolking ) is aangeduid met een aanwijzingsplaat  Expositie ANNIE TROCH.

Vorige week was de laatste Bee inPoperinge van de Hoppequilters. Het was een leuke bedoening en er werd druk gewerkt en gelachen, Lu en Guute hadden hele mooie werken mee. dames bedankt prettige vakantie en tot later hé!